Citroën, İstanbulluları geniş ve lüks aile taksisi Jumpy Spacetourer ile tanıştırmaya hazırlanıyor. Köklü bir geçmişe sahip olan otomotiv üreticisi Citroën, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile bir taksi dönüşüm projesi başlattı. Bu doğrultuda Jumpy Spacetourer modeli, İstanbulluların ulaşım ihtiyaçlarına konfor katacak. Markanın geniş iç hacme sahip bu aracı hem teknolojik özellikleri hem de sessiz motoruyla öne çıkıyor. Ayrıca Jumpy Spacetourer, engellilere uygun karoseri ve TSE onaylı üstyapılara uygun tasarımı ile beğeni topluyor.

Citroën Jumpy Spacetourer-5

İstanbul’un Yeni Aile Taksileri

Konforu ön planda tutan Citroën, Jumpy Spacetourer modeli ile şehir hayatına yenilikçi ve yüksek teknolojiye sahip aile taksileri kazandırmayı hedefliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise bu projeyle birlikte mevcut adedi artırarak taksi probleminin çözmeyi amaçlıyor. Mevcut taksi adedine ek olarak dönüştürülecek Jumpy Spacetourer araçlar, taksilere engelli erişiminin de artırılmasını sağlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, işlevsiz hatların kapatmak ve bu hatlardaki araç sayısını azaltmak amacıyla minibüs/dolmuşların taksiye dönüşüm projesini başlattı. Bu kapsamda Citroën de geniş iç hacmiyle rakiplerinden ayrılan Jumpy Spacetourer ile İstanbulluların ulaşımına konfor katmak için projede yerini aldı.

Citroën Jumpy Spacetourer-1

Güçlü ve Sessiz Motora Sahip Jumpy Spacetourer

İstanbul halkına hizmet etmek için gün sayan Jumpy Spacetourer modellerine yakından bakacak olursak pek çok kullanışlı özellik karşımıza çıkıyor. Aracı her iki tarafta yer alan sürgülü kapılar, kalabalık yolcu grubuna hitap eden bu araçta büyük kolaylık sağlıyor. Citroën Jumpy Spacetourer, güçlü ve sessiz motoruyla da trafikte konforlu bir sürüş vadediyor. En yeni teknolojiye sahip donanım ve konfor öğeleriyle donatılan bu araç, İstanbul’un şehir içi ulaşımına değer kazandırmaya hazırlanıyor.

Taksi Çıkması Araç Nedir?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here