BMW 14 Bin Otomobili Geri Çağırıyor!

0
1352
BMW 14 Bin Otomobili Geri Çağırıyor

BMW 14 bin otomobili geri çağırıyor. Alman otomobil devi elektrikli otomobil sahipleri için yeni bir geri çağırma uyarısı yaptı. Bulunan hata sebebiyle marka, 14 binden fazla aracı geri çağırıyor.

Alman otomobil üreticisi, binlerce elektrikli otomobilini geri çağırma kararı aldı. Çünkü 2022 yılında üretilmiş olan iX xDrive40, iX xDrive50, iX M60 modellerinde soru tespit edildi. Ayrıca i4 eDrive35, i4 eDrive40 ve i4 M50 de de aynı sorunlar mevcut. Bunun nedeni ise batarya aksamındaki kritik bir hata. Buna göre motorda elektrik kesintisi yaşanıyor ve güç kaynağı doğru çalışamıyor.

Güç Kaybı Nedeniyle BMW 14 Bin Otomobili Geri Çağırıyor

BMW 14 Bin Otomobili Geri Çağırıyor

Alman üretici batarya elektroniğiyle ilgili olası bir sorun nedeniyle 14 bin 086 elektrikli otomobile uyarı yaptı. Son model elektrikli modellerini incelemeye tabi tuttu. Çünkü marka bazı durumlarda elektrik kesintisi yaşandığını tespit etti. Üstelik bu durum motor arızasına sebebiyet verebilir. BMW olası sorunları önlemek adına etkilene 14 bini aşkın elektrikli arabayı kaçırdı. Şu ana kadar herhangi bir kaza veya yaralanma gerçekleşmedi. 

Sıfır KM BMW Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here