Sinir Bozucu Otomobil Özellikleri 2

4
1566
Geri Görüş Kamerası

Sinir Bozucu Otomobil Özellikleri 2

Teknolojideki hızlı ilerleme, modern otomobilde hem sürücüler hem de yolcular için yararlı ve hatta bazıları abartılı olan birçok özelliğe yol açmıştır. Ancak bunun diğer tarafında, tamamen sinir bozucu otomobil özellikleri de mevcut! İşte listemizin devamı.

Dokunmatik Ekrana Bağlı Kontroller

sinir bozucu otomobil özellikleri
Bugünlerde pek çok şey yapan çok sayıda harika cihazımız var, ancak çoğumuz hala bir işlevi kullanmak veya etkinleştirmek için bir düğmeyi çevirebilmeyi veya bastırmayı seviyoruz. Bir düğme yerine dokunmatik ekranlı herhangi bir şey bizleri kesmiyor. Klimayı ayarlamak, ısıtıcının buğusunu gidermek veya radyo kanalını değiştirmek için, bize dokunmatik ekran üzerinden bir kadran veya düğme verin!

Bazı teknolojik işlevler hedefe ulaşmaz ve dokunmaya duyarlı kontroller bunlardan biridir.

Küçük Yan Aynalar

Arabanızı yolda ilerleyen Mickey Mouse gibi göstermeyen bu küçük aynalar işlevsel olabilir, ancak çoğu kişi tarafından beğenilmiyor. Öncelik listenizde güvenlik özellikleri yüksekse, muhtemelen küçük aynalı bir araba satın alarak kör nokta riskini artırmak istemezsiniz. Küçük aynalar, perspektifinden dolayı diğer sürücüleri yanlarına çekerken onları göremediğiniz için daha fazla sinir bozucu bir durumla sonuçlanır.

Küçük aynalar güvenli sürüş veya gereksiz kazalardan kaçınmak için ideal değillerdir.

 Depolama Gözü Eksikliği

Tek istediğimiz depolama, depolama, depolama ve hepsi parmaklarımızın ucunda! Değerli eşyalarınızı saklamak için iyi olmadıklarını biliyoruz, ancak orta konsolda saklama alanı yoksa, taşıdığımız şeyleri rastgele bir yere atıp istediğimizde elimizin altında bulamayabiliriz. Bir arabanız varsa, orta konsolda bir göz olması gerekir, aksi takdirde eşyalarınızla ne yapacağınız konusunda kaybolursunuz.

Torpido gözü ideal bir seçenek değil çünkü; çok uzak ve çok büyük, eğer oraya bir şey koyarsanız, onu bir daha asla bulamazsınız. Piyasadaki daha ucuz küçük arabaların bazılarında orta konsol bulunmuyor, bu da sürücüler tarafından pek uygun görülmüyor.

Gürültülü Sürücü Destek Sistemi

İşkence seçenekleri listesinde yüksek bip sesi çıkaran sürücü yardımı uyarı seslerinden bazıları olabilir.

Park yardımı, şerit kayması ve kör nokta izleme, hayatlarımızı daha iyi hale getirmek ve yoldaki güvenliğimizi artırmak için tasarlanan teknolojilerdir. Sistemler bize olası bir sorunu bildirmek için ışıklar kullanıyorsa harikadır, ancak çoğu bizi uyarmak için can sıkıcı bip sesleri veya zil sesleri kullanır.

Bu özellik, yeni bir sürücü için yenilik olabilir, ancak zamanla, artık onlara tepki bile vermeyeceğiniz veya yalnızca özelliği arabanızdan söküp atmak istediğiniz noktaya gelerek daha sinir bozucu hale gelebilir.

Kare Bardak Tutucular

Fiji’yi ziyaret edecek kadar şanslıysanız, veya belgesellerde gördüyseniz Fiji Suyu’nun kare su şişelerine koyulduğunu fark etmişsinizdir. Açıkçası dünyanın geri kalanından daha ileri görüşlülermiş. Çoğu arabada bardak tutucusunun kare şeklinde yapılacağını biliyorlarmış.

Sebep ne olursa olsun, bir dizi araç üreticisi karenin doğru olduğuna karar verdi, çünkü neden yuvarlak bir bardak tutacağına sahip olmak isteyelim ki??!

Sinir bozucu otomobil özellikleri bunlarla sınırlı değil. Serinin devamı için takipte kalın.

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın

4 YORUMLAR

  1. fiji de su şişeleri kare şeklindemiymiş? valla daha gereksiz bir şey olamazdı heralde. sabit dursun diye olabilir ama tutuş için falan hiç ergonomik değil :/

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here