Anneler İçin Araba Önerileri listemizle karşınızdayız. Otomobil önerileri listemizde sıra annelere geldi. Tasarım itibariyle ve kullanış bakımından annelere daha yakın gördüğümüz bazı araçlar bulunuyor.

Anneler İçin Araba Önerileri olarak sunacağımız araçlar hakim olmuş bir algının dışında şekillendi. Bir zamanlar anneler için en iyi arabaların minivanlar ya da Mini SUV’iler olduğuna dair bir algı vardı. Ancak bu algı böyle kalmak zorunda değil. Şimdi listemize geçelim.

10Honda Jazz

Anneler İçin Araba Önerileri Listemizin ilk arabası Honda Jazz. SUV çılgınlığından uzun süre önce SW boyutlu otomobiller anneler tarafından sıkça kullanılıyordu. Eski tip süspansiyonlar, yan gövdeye yapıştırılmış sahte ahşaplar bir zamanlar çok ünlüydü. Ancak bu araçlar yerini Honda Jazz gibi daha şık, sportif, bir görünüme bıraktı. Honda Jazz bu kalabalıktan sıyrılıyor. Anneler için gayet iyi bir tasarıma ve son derece pratik bir kullanıma sahip. Geniş bir bagaj alanı olmasa da ailenizle hafta sonu aktiviteleri için gereken bagaj kullanımını sağlar.

İkinci El Honda Jazz İlanları

9Toyota Prius

Sıradaki otomobil Prius. Toyot Prius çok farklı bir cazibeye sahip. Buna ek olarak çevresel bir otomobil olması ile de dikkat çekiyor. Çevresel bir otomobil olması aracın hibrit aktarma organlarına sahip olmasından kaynaklanıyor. İlk olarak 1997 yılında üretilen ve günümüze kadar elektrikli otomobiller arasında kendisine yer bulmakta zorlanmayan Toyota Prius önerdiğimiz diğer sedan modellere göre daha fazla saklama alanlarına sahip. Eğer ekonomik bir otomobili tam anlamıyla yaşamak istiyorsanız Prius tam da size göre. Toyota Prius yakıt yakma konusunda standart bir sedan otomobilin yarısı büyük bir SUV’nin ise üçte biri kadar sarfiyat yapıyor. Bütçe konusunda da annelerin cebini yakmayan bir otomobil.

İkinci El Toyota Prius İlanları

8Honda Civic

Sıradaki önerimiz Honda Civic. Bu otomobil çok güvenli bir motora ve yakıt tüketimine sahip. Bütçe dostu olarak çoğu öneri listemizde yer verdiğimiz Honda Civic tasarım yumuşaklığı bakımından annelere önerebileceğimiz türden bir otomobil olarak da karşımıza çıktı. Birçok ebeveynin aile aracı olarak kullandığı Honda Civic dört kişilik bir aileyi kolaylıkla barındıracak büyük bir iç kabine sahip. Otomobili en iyi özelliklerinden bir tanesi çok güvenli bir olmasıdır. Çocuklarınız henüz bebekken aldığınız bir Honda Civic, aradan 20 yıl geçse bile rahatlıkla ailenizi taşıyabilecek güce sahip. Hatta çocuklarınıza araba kullanmayı sahip olduğunuz Civic ile öğretebilirsiniz.

İkinci El Honda Civic İlanları

7Subaru Impreza

Anneler İçin Araba Önerileri listemize devam ediyoruz. Eski Impreza’yı şampiyonalar kazanmış güçlü bir ralli arabası olarak tanıyoruz. Ancak yeni sürümü ile piyasaya sürülen Impreza kompakt bir aile otomobili olarak tercih ediliyor. Kullanıcı deneyimlerinden yapılan geri dönütler aracın yüksek güvenlik özelliklerine sahip olduğu yönünde oldu. Özellikle Elektronik Stabilite Kontrolü (ESC) Dört Tekerlekten Çekiş Sistemi (AWD) gibi özellikler tam Subaru İmprezayı tam bir fiyat performans otomobili yapıyor. Performans demişken Impreza’nın hala çevik ve etkileyici sürüş performansına sahip olduğunu unutmamak gerek. Anneler için SW modeli daha çok tercih edilirken ayrıca bu modelin kibar olması tercih edilme nedenini ortaya çıkarıyor.

İkinci El Subaru Impreza İlanları

6Mini Cooper Clubman

Anneler İçin Araba denildiği zaman akla her zaman Mini gelmiştir. Mini Cooper’ı kadınların sürmek istediği ve kadınlar ile özdeşleşmiş bir otomobil olarak tanıyoruz. İlk üretim versiyonu ile günümüze kadar bir dönem BMW himayesi altında girmesine rağmen tasarım konusunda köklerine sadık kalmış nadir otomobillerden biridir.

Küçük boyutları ile akıllara kazınmış ve kadınların kullandığı iki kapılı Mini Cooperların genişletilmiş bir versiyonu olarak Clubman modelini anneler için listemize ekledik. Eğer bir anneyseniz ve çocuklarınız sedan bir otomobile sığamayacak kadar çoksa SUV tadında bir Clubman sizin için çok iyi bir tercih olacaktır.

Bunun yanında geniş bagaj alanı size istemediğiniz kadar kullanım alanı sunuyor. Çocuklarınız ile aktivite dönüşlerinde ekipman koyacağınız büyük bir alana sahip olmak her annenin istediği bir özelliktir.

Kadınların park konusunda zorluk yaşama istatistiği yüzdesel olarak gün geçtikçe azalmaya başlasa da bu konuda hala kendisini eksik hisseden kadınların olduğunu düşünüyoruz. Eğer sizde onlardan biriyseniz bu otomobil ile dar alanlarda rahat hissedeceğinizi garanti ediyoruz.

İkinci Mini Cooper Clubman İlanları

5Alfa Romeo Giulia

Bir anne olarak belki çok asi bir otomobil kullanmak dışardan bakıldığı zaman garip karşılanabilir ve sizi başka otomobillere yönlendirebilir. Ancak bu durum sizin içinizdeki otomobil tutkusunu öldürmekten başka bir işe yaramaz. Anneler İçin araba zaman zaman minik ve kibar olmanın dışına çıkmalı. Alfa Romeo markası şık otomobil tasarımları ile kadın erkek fark etmeksizin ortak bir tasarım dili belirlediği için bu konuda annelerinde bir adım öne çıktığını söylemeliyiz.

Her şeyden önce kadınlar otomobil kazalarında narin yapıları nedeniyle erkeklere göre daha çok hasar alma eğilimindeler. (Bu konu hakkında detaylı bilgiye tıklayarak ulaşabilirsiniz). Bu nedenle kadınlar ve çocuğu olan anneler otomobillerde güvenlik önlemlerine de ekstra dikkat etmeli. Alfa Romeo Giulia güvenlik derecelendirmeleri konusunda en yüksek puanı alan otomobiller arasında yer alıyor. Bu kriteri de atladıktan sonra çekirdek ailenizle iç ve dış tasarım harikası ve otomatik şanzıman ile rahat sürüş gerçekleştireceğiniz Giulia’nın tadını çıkarabilirsiniz.

İkinci El Alfa Romeo Giulia İlanları

4Honda HR-V

Eğer bir anne olarak büyük bir araba aramıyorsanız ancak çok fazla alan sunan bir araç arıyorsanız ilk tavsiye edeceğimiz araç Honda HR-V. Tasarım, büyük gibi görünen bu Crossover için çok yumuşak bir şekilde gelişti.

Honda HR-V için en güzel özelliklerden biri boy ortalaması erkeklerden daha kısa olan kadınlar içinde maksimum sürüş açısı sağlaması. Yani koltuğa oturduğunuz zaman araca hakim olduğunuzu anında hissediyorsunuz.

Honda HR-V günümüzde üretilen diğer lüks otomobillere nazaran daha uygun fiyatlı olarak karşımıza çıkıyor. Segment olarak büyük araç alanına daha yakın olsa da aslında öyle olmadığını görünce anlayacaksınız. HR-V güvenlik derecelendirme konusunda da fena değil. Bunun yanında ferah bir iç kabin ve verimli performansı ile onu satın almanızı bekliyor.

İkinci El Honda HR-V İlanları

3Audi A3

Listemizin dördüncü sırasındaki otomobil Audi’den bir otomobil. A3, Audi’nin üretmiş olduğu ve daha çok hatchback versiyonu ile tanınan bir otomobil. A3, sedan ve Cabrio üretimine de geçiş yaptı. Sportif yaşam tarzını benimsemeye devam edeceğiniz A3 modeli ilk üretim yılından itibaren türünün tek örneği oldu. Bu sayede rakiplerine bu yarışı hiç kaptırmamış bir otomobildir. 2014 yılında üçüncü nesil otomobili ile yılın otomobili ödülünü kazandı.

Kadınlar için sıkça kullanılan Audi A3 boyutları gereği bu tercihin nedenini ortaya koyuyor. Kadınlar daha çok pratiklik ve onları en iyi yansıtacak otomobil arayışında olurlar. Audi A3 istenilenleri fazlasıyla yerine getiriyor. Buna ek olarak yakıt konusunda ekonomik ve motor maliyeti konusunda bütçe dostudur. İç tarafta bulunan teknolojik tüm donanımlar aracı eğlence ortamı haline getiriyor.

İkinci El Audi A3 İlanları

2Mercedes C Serisi

Listemizin son otomobili ise Mercedes C serisi. Lüks sedanlar arasında etkileyici bir yeri olan C serisi oldukça zarif bir tasarım ile kadınları kendisine çekmeyi başarıyor. Görünüş konusunda sınıfta kalması zor. Buna ek olarak C serisi güçlü motor seçenekleri ve harika bir yol tutuşu sağlıyor. Mercedes kullananların ağzından, “konfor istiyorsanız bu markadan vazgeçmeyin cümlesini çok duyarız”. Kadın sürücülerde konfor odaklı bir sürüş gerçekleştirmek isteyenlerinde sayısının fazla olduğunu düşünüyoruz. Mercedes C serisi bunun iyi bir seçenek olacaktır. C serileri güçlü motor seçeneklerine rağmen yakıt konusunda beklenenden daha az sarfiyat sağlıyor. Bu da Mercedes c serisini günlük kullanım için mantıklı bir tercih olarak ortaya çıkartıyor.

İkinci El Mercedes C Serisi İlanları

İkinci El Otomobil İlanları

1Kia Soul

Son öneri aracımız Kia Soul. İlk bakışta dış kasa tasarımının oldukça sıra dışı olduğuna dikkat ettiniz mi? Diğer araçlardan farklı olarak daha geniş bir iç hacme sahip Soul anneler için çok ideal. 1998 yılında üretilmesine rağmen zamanla iç ve dış olarak radikal değişiklikler yaptı. Daha sonra bugünkü modern görünümünü aldı. Tasarımı gayet fütüristik. Bu da uzun zaman Kia Soul modelini bu haliyle göreceğimizin habercisi olabilir. Düşük yakıt ekonomisi ve pratikliği anneler için gayet uygun olmuş. Buna ek olarak sürüş performansı konusunda hızlı olmayı vaat etmeyen bu mini crossover şehir içinde sakin ve belirli aralıklara dur kalk yapacak annelerin günlük sürüşleri için uygun bir araç.

Anneler İçin Araba Önerileri listemiz burada sona erdi. Sizin kendinize en yakın bulduğunuz otomobil hangisi oldu? Nedeniyle birlikte yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Keyifli sürüşler

İkinci El Kia Soul İlanları

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here