Togg’dan Yeni Hamle: İşte Trugo Şarj İstasyonlarının Konumları!

0
2593
Togg’dan Yeni Hamle: İşte Trugo Şarj İstasyonlarının Konumları!

TOGG’dan yeni hamle geldi. Trugo şarj istasyonlarının kurulacağı yerler belli oldu. Yerli otomobil için yerli şarj istasyonu girişimi hızla çalışıyor. Trugo, yerli otomobille eş zamanlı olarak hizmet vermeye başlayacak. Cumhuriyetin 100. yılda yerli otomobil yollara çıkacak. Yerli girişim şimdi de kendi şarj istasyonu markası olan Trugo için çalışmalara ivme verdi.

Togg’dan Yeni Hamle: İşte Trugo Şarj İstasyonları!

Yeni bilgilere göre Kuzey Marmara Otoyolu’nda bulunan şarj istasyonlarının sayısı artacak. Yakında yerli otomobilin şarj istasyonu Trugo, Kuzey Marmara Otoyolu’nda yer alacak. İlk olarak Trugo, 2022 Temmuz ayında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) lisans almıştı. Şimdi ise çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak Shell de Trugo şirketi ile stratejik iş birliği başlatmıştı.

Togg’dan Yeni Hamle: İşte Trugo Şarj İstasyonlarının Konumları!

Konu hakkında Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem, şunları söyledi: “Shell & Turcas olarak elektrikli araç kullanıcılarına kesintisiz bir deneyim yaşatmak için Türkiye’nin elektrikli otomobili Togg’un şarj çözümleri sunan Trugo şirketi ile stratejik bir iş birliğine imza attık. İş birliğimiz kapsamında togg Trugo ve Shell & Turcas olarak, 81 ilde 180 kWs üzeri şarj cihazları ile tüm elektrikli araç kullanıcılarına hizmet vermek için birlikte çalışacağız. 400 lokasyonda 600’den fazla yüksek hızlı şarj cihazı kuracağız.”

400 Lokasyonda 600’den Fazla Yüksek Hızlı Şarj Cihazı

Togg’dan Yeni Hamle: İşte Trugo Şarj İstasyonlarının Konumları!

Ayrıca TOGG CES 2023‘te de dikkatleri toplamayı başardı. Yerli otomobilin sipariş yöntemleri ile ilgili CEO M. Gürcan Karakaş açıklama yaptı. Karakaş: “Şubat ayında da siparişleri açıp, ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız.” dedi. Ek olarak, “Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz.” şeklinde konuştu.

TOGG Konsept Cihazı Beyond X’i Duyurdu

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here