Klasik otomobil çizgisini koruyan Morgan Motor Company’den yeni iki klasik otomobil geliyor. Klasik otomobil severlerin dikkatini çekecek iki yeni Plus modeli oldukça etkileyici gözüküyor. 110 yılı aşkın süredir üretim yapan Morgan Motor Company, kendilerinin tabiriyle sürekli evrim felsefesi doğrultusunda ilerliyorlar. Ocak 2023 yılından itibaren Morgan Plus’a iki yeni model daha sunuyor. Plus Four ve Plus Six!

Plus Four ve Plus Six!

Araçların görünümündeki klasik çizgiler hala korunmaya devam edilse de teknolojik düzenlemeler ve kişiselleştirilmeler eklenmiş. Aracın dış görümünden ziyade iç görünüm ve özelliklerinde yenilikçi değişikliklere gidilmiş. Renk ve seçenek kombinasyonu oldukça geniş tutulmuş. Bu sayede alıcıların, kişiselleştirme için daha fazla seçeneği olması sağlanmış.

Plus Four ve Plus Six’in otomatik alternatifi için özel şanzıman kalibrasyonları üzerine çalışılmış. Ayrıca otomatik alternatifi için BMW ile bir araya gelinmiş. Bu özellikle aracın dinamik yapısı arttırılmış. “ESC yani Elektronik Stabilite Kontrolü ile tamamen yeni bir fren sistemi, Plus’ta bir dizi dinamik iyileştirmeye öncülük ediyor.” Bu özellik her iki modelle birlikte tanıtılıyor. Aynı zamanda daha iyi çözünürlüklü ve daha büyük bir LCD bilgi ekranı aracın iç kısmına yerleştirilmiş.

Morgan-Plus-Four

Torpido gözü ise aracın bütünüyle uyumlu deriyle kaplanmış ve içine USB güç soketi yerleştirilmiş. Hava yastıkları ise standart olarak eklenmiş.

75 yıllık deneyimi bulunan Sennheiser ile ortaklığa gidilerek yeni modeller için kaliteli ses sistemi üzerinde çalışılmış. Son olarak, iki Morgan Plus modellerinin motor özellikleri ise;

  • Morgan Plus Four: “BMW 2.0 litre TwinPower Turbo, sıralı dört silindirli motor”, 255 beygir gücü,
  • Morgan Plus Six: “BMW B58 TwinPower Turbo sıralı altı silindirli motor”, 335 beygir gücüdür.

Morgan Reviving Plus 8

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here