Japon otomobil üreticilerinin en iyi arabaları… Japon otomobil üreticileri ve otomobil endüstrisine yön vermeye devam etmektedir. Geçtiğimiz yıllarda Japon otomobil markaları, işletimi maliyetleri ucuz ve sağlam arabaları üretmeyi hedeflemişlerdir. Ayrıca ortaya çıkardıkları bazı modeller sayesinde otomobil dünyasını sarsmayı başarmaktadırlar. Bugünkü listemizde bulunan Japon otomobil markaları ve modelleri, otomobil dünyasını etkilemeyi başaran nadir modellerden olmaktadırlar.

5Toyota MR2

Toyota’nın arkadan çekişli efsanevi otomobillerinden biri olan Toyota MR2, markanın en efsanevi araçlarından biridir. Ayrıca Toyota MR2, 1980’lerin sonunda satışa sunulup, “Ucuz yollu Ferrari” olarak literatüre geçmiştir. Ayrıca Açısal çizgileri ve açılır/kapanır farları ile kendi karakterini yansıtmaktadır.

4Subaru İmpreza

İmpreza, japon otomobil üreticisi olan Subaru’nun ortaya çıkarabildiği en başarılı otomobil modellerinden biridir. Subarı İmpreza, efsanevi çekiş sistemleri ve güçlü motorları sayesinde eşsiz sürüş deneyimi sunmaktadır. Ayrıca Impreza, 1990’ların başında ünlü ralli pilotu olan Colin McRae’nin yarış arabasıdır. Başarılı yarışçı o zamandan beri Impreza ile yarış tarihinde büyük başarılar elde etmiştir. Ayrıca Subaru İmpreza 1995-1997 yılları arasında arka arkaya üç yıl Dünya Ralli Şampiyonası’nı kazanıp, tarihi rekora adını yazdırmıştır.

3Mazda Miata

Maalesef ki Mazda Miata, sportif görünümlü olsa da beklenen performansı sunamayan otomobil modellerinden biri olmaktadır. Eşsiz kompakt ile asi tasarımı sayesinde gönüllere girmeyi başarmaktadır. Mazda’nın mühendisleri, Miata’yı üretirken, sportif sürüş stili yerine konforlu sürüşü kullanıcıya yansıtmayı hedeflemiştir. Böylece ortaya güçlü bir araç yerine konforlu ve eşsiz tasarımlı bir otomobil çıkmıştır. Mazda Miata’nın özellikleri ve tasarımıyla listemizdeki en etkili araçlardan biri olmayı başarmaktadır. Mazda Miata, kısa vites yolları ve hassas direksiyon tepkisine sahiptir.

2Nissan Z

Nissan Z’nin özellikleri ve tasarımı ile pek bilinmeyen modeller arasında yerini almaktadır. Ayrıca Herkese hitap etmeyen ve sadece gerçek otomobil tutkunlarının bildiği “Nissan Z” en başarılı ve iyi Japon otomobil modellerinden biridir. Bu sayede Japon otomobil sahibi olmak istiyorsanız “Z” modellerine de bakmanızı öneriyorum.

1Nissan Gtr

“Japon Otomobil Üreticilerinin En İyi Arabaları” listemizin sonuncusu Nissan GTR’dır. R32, 1989 yılında piyasaya çıktı ve piyasadaki en gelişmiş dört tekerlekten çekiş sistemlerinden biriyle donatılmış olarak gelmiştir. Böylece Nissan GTR ilk satışa çıktığı zaman gerçek rakipsizlerden biri olmuştur. Ayrıca R35, 2000’lerin sonlarında Nürburgring tur rekoruna sahip olmuştur.

İkinci El Nissan İlanları

İkinci El Subaru İlanları

İkinci El Toyota İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here