Alfa Romeo‘nun en güzel otomobillerinden biri de Giulia modelidir. Ayrıca uzmanlara göre İtalyan otomobil üreticisi Alfa, Giulia modeli ile kariyerinin en güzel aracını üretmiştir.  Alfa Romeo, üretim kariyerine yarış otomobilleri üreterek başlamıştır. Fakat 1.Dünya savaşından sonra daha fazla günlük araba üretmeye başlamıştır. İtalyan otomobil üreticisinin, şimdiye kadar ürettiği en ikonik araçlardan biri şüphesiz ki Giulia’dır. Uzun zamandır araştırdığım ve rakiplerine göre çok daha efektif bir araç olduğunu düşündüğün Alfa Romeo Giulia için yazmış olduğum “Neden Alfa Romeo Giulia Almalıyız?” içeriğimi okumalısınız.

Alfa Romeo Giulia rakiplerinden daha iyi mi?Neden Alfa Romeo Giulia Almalıyız?

İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo’nun en başarılı otomobillerinden biri de Giulia’dır. Bu yüzden Alfa Romeo Giulia rakiplerinden daha iyi olmayı başarmaktadır. Boyut açısından, BMW 3 Serisi ve Mercedes C-Serisi ile birlikte kompakt lüks segmenteki otomobiller ile yarışabilmektedir. Alfa Romeo Giulia; temiz ve basit çizgilere sahiptir. Ayrıca aracın ön tasarımına baktığımız zaman Alfa Romeo’nun üçgen ızgarası ile karşılaşmaktayız. Sınıfındaki rakipleriyle karşılaştırdığımız zaman Giulia, çok ince ama aynı zamanda estetik görünüme sahiptir.

Alfa Romeo Giulia’nın iç mekanı nasıldır?Neden Alfa Romeo Giulia Almalıyız?

Bu yazıyı okuyup, sedan araç bakıyorsanız büyük ihtimal ile geniş iç mekana sahip bir araca ihtiyaç duymaktasınız. Alfa Romeo Giulia’nın iç mekanı, rakipleri ile aynı derecede genişliğe sahiptir. Fakat İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo Giulia’nın içi rakiplerine göre daha estetik ve şık durmaktadır. Sonuç olarak “Ne de olsa İtalyan!” cümlesini bu araçta sonuna kadar anlayabilmekteyiz.

Alfa Romeo Giulia’nın eksileri nelerdir? Neden Alfa Romeo Giulia Almalıyız?

Son olarak “Neden Alfa Romeo Giulia Almalıyız?” adlı içeriğimizde Alfa Romeo Giulia’nın eksilerine de değinmemiz gerekmektedir. İtalyan otomobili üreticisi Alfa Romeo, ülkemizdeki en çekişmeli tartışmaların çıktığı nadir otomobil markalarından biridir. Bazı kullanıcılar, Alfa markasını çok severken, bazıları da oldukça tereddütlü ve ön yargılı davranmaktadır. Alfa Romeo Giulia’nın en eleştirilen bölümü bilgi-eğlence sistemidir. 2020 model bir otomobil için ne yazık ki iyi bir bilgi-eğlence sistemine sahip değildir. Öncelikle Alfa Romeo Giulia’nın bilgi-eğlence ekranı, sınıfındaki rakiplerine kıyasla oldukça küçüktür. Ayrıca arayüzü ve kontrolleri, rakipleri kadar sezgisel değildir. Genel olarak rakipleri ile kıyasladığımız zaman Alfa Romeo Guila’nın en büyük eksisi bilgi-eğlence ekranının işlevsiz olmasıdır. Yüksek fiyatlara satıldığı için Alfa Romeo Giulia’ya sahip olmak isteyen kullanıcılar, doğal olarak bu tür noktalara önem vermektedir. Sonuç olarak Jeremy Clarkson’ın dediği gibi “Alfa Romeo’lar iyi insanlar içindir…” sözünü yazıma eklemek isterim. Ayrıca İtalyan otomobil üreticisinin ülkemizde değerlendiği günleri görmeyi de umuyorum.

İkinci El Alfa Romeo İlanları

İkinci El Alfa Romeo Giulia İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here