En Güzel İç Mekana Sahip Arabalar… Bazı zamanlar gelişen teknolojinin en çok modern spor otomobillerin iç mekanlarına yaradığını düşünüyorum. Özellikle bazı spor otomobil modeller, bir arabadan çok uçağa benzemektedirler. Spor araba denildiği zaman ilk olarak aklımıza muhteşem hızlanmaları, efsanevi motorları ve keskin tasarımları gelmektedir. Fakat bu araçların bir diğer özelliği de gündelik otomobillere göre çok daha farklı iç tasarıma sahip olmalarıdır. Özellikle son yıllarda, otomobil endüstrisi spor otomobil kokpitlerinde önemli bir ilerlemeye kaydetmektedir. Bugünkü listemizde nefes kesen iç mimariyi, birinci sınıf döşeme ve kumaşları, gelişmiş bilgi-eğlence ekranlarını göreceğiz.

3Mercedes AMG GT

Alman otomobil üreticisi Mercedes, girdiği bütün sınıflarda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Mercedes AMG GT’de sınıfının öncülerinden biri olmayı başarmaktadır. Mercedes-AMG GT’nin orta konsolu, spor otomobilin kokpitini başka boyutlara çıkarmaktadır. Aracın içi de dışı da bir denilen nadir araçlardan biri olmaktadır. Mercedes AMG GT, birçok özelliğe ve donanıma sahiptir. Ayrıca bu özelliklerin hepsine şık ekranlarından ulaşılabilmektedir.

2Bugatti Chiron

Bugatti Chiron, her zaman akıllarda kalmayı başarmaktadır. Muhtemelen bu yarış otomobilinin içi bomboş olsa bile her zaman sevilen spor otomobillerden biri olmayı başaracaktır. Bugatti Chiron’un iç mekanına baktığımız zaman bu kadar sade bir tasarımın efsanevi derecede şık durması, akılları karıştırmaktadır.

1Spyker C8 Aileron

“En Güzel İç Mekana Sahip Arabalar” listemizin birincisi Spyker C8 Aileron’dur. Bu otomobil rakiplerine göre çok farklı ve kötü bir iç tasarıma sahiptir. Fakat iç kabini, rakiplerine göre daha farklı duygular ve anlamlar taşımaktadır. Spyker C8 Aileron’un içine baktığımız zaman bu listedeki dış tasarımına göre ciddi bir düşüş olduğunu fark etmekteyiz. Bu otomobilin iç tasarımı, rakiplerine göre daha farklı dursa da insanı, çocukluğundaki lunaparklara götürmektedir. Çarpışan arabalara benzeyen iç kabini, Spyker’ın havacılık köklerinden ilham almaktadır. Bu yüzden Spyker C8 Aileron, bir uçak kokpitine bağlı kalınarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu spor otomobil çeşitli renk seçeneklerine, geleneksel kadranlara ve klasik otomobil anahtarlarına sahiptir. Alüminyum göstergeleri ve  deri kabini iç mekanın en havalı kısımlarıdır. Son olarak Spyker C8 Aileron, muhteşem ses sisteminin yanı sıra, hız göstergesi ile kilometre sayacı arasında kabinin cazibesine katkıda bulunan çok işlevli bir LCD ekranı barındırmaktadır.

İkinci El Spor Otomobil İlanları

İkinci El Otomobil İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here