Erkekler İçin En İyi Araba Önerileri ile etkileyici otomobiller görmeye hazırlanın. Otomobiller, tasarımı motor gücü ve diğer teknik donanımları ile kadınlara veya erkeklere hitap eder. İki tarafta otomobil tercih ederken karakterlerini en iyi yansıtacak olan şeye yani tasarımına bakarlar.

Otomobil tasarımları her insanın karakterini bire bir yansıtacak kadar çeşitliliğe sahiptir. Bu nedenle tarzınızı ve karakterinizi yansıtacak bir otomobil bulmanız çok zor değil. Bugünkü yazımızda daha çok erkeklere hitap eden otomobil önerileri sunacağız.

Infiniti G35

En İyi Araba Önerileri-2

Erkekler için En İyi Araba Önerileri-2 Listemize girmek üzere piyasada çok fazla arkadan itişli sedan olduğunu fark ettik. Ancak içlerinden en göze batan 350Z DNA’sına sahip olan ve böylece daha çekici olarak kabul edilen Infiniti G35’di. 306 beygir gücü ile altınızdan uçup gitmesi virajlarda sizi biraz zorlayabilir. Yine de hayatınıza aksiyon katmak istiyorsanız dolu dolu bir deneyim yaşayacağınız G35’i tercih etmelisiniz.

Lexus LS 460     

En İyi Araba Önerileri-2   

Erkekler için En İyi Araba Önerileri Listemizin bir başka sedanı Lexus LS 460. Eğer bir teknoloji aşığıysanız LS 460 sizin için doğru bir tercih olacaktır. Öndeki araçla otomatik frenli bir şekilde mesafeyi koruma, Start-Stop ve kendi kendine park etme özelliği gibi bir çok teknolojik özelliği mevcut. Lexus’un yeni marka yüzü olan LS 460 isteğe bağlı elektrikli masaj, çift ekranlı video sistemi, ve genişletilmiş dingil mesafesine sahip versiyon ile de geliyor. Hayalinizdeki otomobil tercihlerinize göre şekilleniyor.

Ford F150

En İyi Araba Önerileri-2

Eğer gerçekten güçlü bir araca sahip olmak ve bu gücü en iyi şekilde yansıtmak istiyorsanız bunu 73 yıldır sürekli olarak kendisini geliştiren ve üzerine koyarak ilerleyen F-150 modeli ile başarabilirsiniz. Ford F-150 5 tondan fazla ağırlık çekebiliyor. Bu da kendisinin neden bu kadar güçlü pick-up olarak anıldığının en büyük kanıtı. Bu güç karakterinizle örtüşüyorsa Ford F-150 tam da size göre.

Maserati Quattroporte

En İyi Araba Önerileri-2

Adı bile bu aracı etkileyici kılmaya yetiyor. Zaten İtalyan arabaları her zaman etkileyici olmuştur. Beyefendi duruşlarının altında yatan asil yönleri onları her zaman özel kılmıştır. Maserati Quattroporte eşsiz bir performans otomobili olmasını yanında bir aile sedanı. Buna ek olarak daha geri planda da olsa lüks bir spor otomobil. Tasarım çizgileri aracı o kadar sade ve şık yapıyor ki bu aracın sürüş dinamikleri hayata görsel taraftan yoğunlaşan birinin etkileyici olarak benimsemesi gayet normal. Ancak görünümünün altında asil bir yarış arabası yatıyor. Maserati Quattroporte oldukça hızlı bir aile sedanı. Lüks iç mekan sürüş performansına göre daha arka planda kalsa da ilk bakışta zarif ve oldukça geniş. Eğer işe giderken, çocuklarınızı okuldan alırken veya araba organizasyonlarına katılırken dikkat çekmek istiyorsanız Maserati Quattroporte’yi tercih etmelisiniz.

Ford Explorer

En İyi Araba Önerileri-2

Erkekler için En İyi Araba Önerileri-2 listemizi bir SUV ile kapatıyoruz. Eğer sportif bir aile SUV’si istiyorsanız Explorer’a göz atmalısınız. 7 kişilik geniş bir oturma alanı sunan araç 25 metreküp kargo alanına sahip. Uzun seyahatlerde arkaya bağladığınız herhangi bir aracı çeker ve güçlü olduğunu size her saniye hissettirir. Tasarım olarak da bunu net bir şekilde görebiliyoruz.

Chevrolet Corvette

Erkekler İçin En İyi Araba önerileri listemizde ilk tavsiye edeceğimiz otomobil Chevrolet Corvette. Bu araç spor otomobiller arasında en baskın ve heybetli tasarım diline sahip otomobillerden biridir. Buna ek olarak araçta şık ve dinamik olan bu tasarıma yakışır bir şekilde güçlü bir V8 motor bulunuyor. Bir erkeğin neden böylesine etkileyici bir otomobili hayal ettiğini tahmin etmek zor değil. Yolda performans olarak yırtıcı olması, tasarım olaraksa güçlü olduğunu direkt olarak yoldaki diğer otomobillere aktarması bunu en iyi şekilde anlatıyor.

Chrysler 300

Erkekler İçin En İyi Araba

Corvette modelinde daha yumuşak bir şekilde olan keskin hatlar ve bu hatların fazla olması aracı heybetli kılmıştı. Chrysler 300 modelinde keskin hat sayısı az ancak aracın heybeti çok belirgin bir şekilde işlenmiş. Aracı belirgin bir şekilde daha heybetli yapan bu hatlar Chrysler 300’ü daha iri yaptı.

Aracın iri olmasından ve köşeli hatlara sahip olmasından bahsettik. Erkekler tarafından tercih edilme durumu tasarım olarak gayet olası görünüyor. Eğer araba ile çok fazla zaman geçiren ve sürekli bir yerlere giden biriyseniz bu aracın size bir spor araba kadar konfor sağlamayacağını bilmelisiniz. İç kabin dış kısma göre daha zarif ve lüks görünüyor. Dış kısımda bulunan köşeli hatlardan da anlayacağınız üzere iç kabin olabildiğince geniş tutulmuş. Lüksten bahsetmişken Chrysler 300’ün daha modern versiyonlarında içecek ısıtabilen ve soğutabilen bardaklar bile var. Diğer özellikleri sizin hayal gücünüze bırakıyoruz. Erkekler İçin En İyi Araba önerileri listemi devam ediyor.

Dodge Challenger

Erkekler İçin En İyi Araba

Kaslı spor otomobiller dendiği zaman her erkeğin kafasında bir model belirir. Dodge Challenger’ın insanların kafasında en yaygın olarak beliren bir spor otomobil olduğunu bilmeyen yoktur. Buna ek olarak kaslı otomobillerin Erkekler İçin En İyi Araba olarak kabul edildiğini de bilmeyen yoktur. Tasarım olarak kaslı olmasını köklerine bağlı kalarak koruyan Challenger üretim tarihi boyunca her dönem popüler olmayı başarmıştır. İnanılmaz beygir gücüne sahip olarak fabrikadan çıkan bu canavar erkekler için tavsiye edilecek en mükemmel araçlardan biridir.

Honda Accord

Erkekler İçin En İyi Araba

Her erkek arabalar hakkında her şeyi bilmek zorunda değildir. Eğer boş zamanınız yoksa ve gerçekten arabalar konusunda kendinizi yetkin hissetmiyorsanız bakımı en kolay ve daha az maliyetli araçları tercih etmelisiniz. Bu araçlardan birine listemizde yer verdik. Honda Accord dış görünüş olarak da erkeklere hitap etmesinin yanında güçlü motor seçeneklerine rağmen çok daha az tamir ve bakım istiyor.

Cadillac Escalade

Erkekler İçin En İyi Araba

Listemizde Erkekler İçin En İyi Araba önerileri olarak her telden arabaya yer verdik. Sırada bir SUV var. Cadillac Escalade eğer statü olarak üstün olduğunuzu hissettirmek istiyorsanız en iyi seçenektir. Lüks konusunda kendisini kanıtlamış bir model olan Escalede ince işçilik ile döşenmiş deri koltuklar, piyasanın en iyi ses sistemlerinden biri olan Bose hoparlörleri, surraound görüş teknolojisi ve daha bir çok özellik ile sizi bekliyor.

Erkekler için En İyi Araba Önerileri Listemizin sonuna geldik. Hangi araç sizin karakterinizi yansıtıyor? Yorumlarda bahsetmeyi unutmayın.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here