Skoda KODIAQ Sportline İnceleme

0
4076
Skoda KODIAQ

Bugün arabam.com olarak ferah iç mekanı sportif tasarımla birleştirilen, her yola hazır, çok yönlü ve konforlu bir bir SUV otomobil olan Skoda KODIAQ Sportline’ı inceleyeceğiz. Zengin donanımı, teknolojik tasarımı ve modern güvenlik sistemleri ile yarış ruhu içinde konfor ve güvenliği garanti ediyor.

 Genel Bakış

 Yeni Skoda KODIAQ Sportline, siyah yan aynaları ve ön ızgara çerçevesi ile benzersiz bir görünüme sahip. Yan cam çıtalarında ve tavan raylarındaki siyah detaylar bulunuyor. Her iki ön çamurluğunda da orijinal Sportline amblemi bulunuyor.

Uyarlanabilir Süspansiyon

Sürüş Modu Seçicili Adaptif Süspansiyon (DCC), sürüş deneyiminizi kişisel tercihinize göre ayarlamanıza olanak tanıyor. Yeni Skoda KODIAQ Sportline’ı konforlu bir otomobilden sportif bir otomobile çevirmek için bir düğmeye basmak yeterli. Yeni Skoda KODIAQ Sportline, 7 vitesli DSG otomatik şanzıman ile standart, sürekli vites değiştirmeden S (Spor) moduna geçebilirsiniz. Ayrıca Yeni Skoda KODIAQ Sportline akıllı dört tekerlekten çekiş sistemine sahip. Kontrol ünitesi, araç kontrolünün kaybolmasını önlemek için her iki aksa optimum tork dağılımını sürekli olarak hesaplıyor.

Skoda Kodiaq Sportline | SUV na sportowo

Full LED Aydınlatma

Endüstri lideri LED aydınlatma, gelişmiş performans ve güvenlik özellikleri sağlıyor. Tam LED arka lambalar Skoda KODIAQ’ın tüm donanım seviyelerinde standart olarak geliyor.

Skoda KODIAQ Sportline Seyehat Asistanı

Travel Assist, çeşitli sistem ve işlevleri entegre ediyor. Birbirlerine bağlandıklarında araba, sürüşü çok daha kolay hale getirebiliyor ve seyahat konforunu arttırıyor. Travel Assist etkinleştirildiğinde, otomatik olarak durup kalkabilir, aracı şeritte tutabilir veya trafik sıkışıklığında diğer araçları takip edebiliyorsunuz.

Tahmin Yolculuğu

Yeni Tahmini Hız Kontrolü, Adaptif Hız Kontrolü’nün işlevlerini genişletiyor. Aracın önündeki trafiği takip etmenin yanı sıra, navigasyon sisteminde kayıtlı, tanınan yol işaretlerini ve hız sınırlarını da işliyor. Bu örneğin bir viraja, döner kavşağa, kavşağa yaklaşırken veya hız sınırlarıyla karşılaşıldığında, sürüş hızını zamanında ayarlanmasını sağlıyor.

Yol işaretlerini Tanıma

Görüntü işleme modülü, taranan fotoğrafları bilinen yol işaretleri için arayarak, sonuçları navigasyon verileriyle karşılaştırır. Sistem hız sınırı işaretlerini, sollama yapılmamasını, tek yönlü işaretleri ve ek talimatlar ile ilgili hız sınırı işaretlerini işleyerek bunları sürücüye iletiyor.

Uyarlanabilir Hat Yardımcı

Lane Assist, yanlışlıkla şeritten saptığınızı algılayabiliyor. Genişletilmiş “Uyarlanabilir” varyant sistemin aracı “sallanmadan” aracı şerit içinde seçilen yolda tutmak için müdahale ettiği anlamına geliyor. Uyarlanabilir Şerit Yardımı, yol çalışmaları koniler ve diğer yol işaretleri veya şerit sınırları sırasındaki sarı çizgiler de dahil olmak üzere yol işaretlerini tanıyan bir kamera ile çalışıyor.

Acil Durumda Yardım

Acil Durum Yardımı, sürücünün iyi olmaması durumunda kaza riskini azaltıyor. Direksiyon simidinde el olmadığını ve uyarıya tepki vermediğini algıladığında araç, aracı frenliyor ve dörtlü flaşörleri yakıyor.

Skoda Kodiaq w wersji Sportline. Ile kosztuje?

 

Ayrıca;
2. El Otomobil İlanları

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here