Audi RS6 Hakkında Bilmeniz Gereken 3 Şey

0
4806
Audi RS6 Hakkında Bilmeniz Gereken 3 Şey

Audi, station vagon modelleri sunmaya devam eden birkaç şirketten biri olmaya devam ediyor, ancak bunlar herhangi bir kasa değil, Audi RS performans serisi araçlardır. Audi RS6 Hakkında Bilmeniz Gereken 3 Şey listeliyoruz.

RS6 Avant, Audi performans yelpazesinde kesinlikle popüler bir modeldir ve segmentinde benzersizdir. Sadece agresif görünüm sunmakla kalmıyor, aynı zamanda seçkin spor otomobilleri utandırabilecek bir performans da sunuyor. RS6 Avant, çok yönlü çekici bir paket oluşturmak için bu performansı en son teknoloji ve bir vagon gövde stilinin pratikliği ile birleştirir.

Onu alıcılar arasında bu kadar popüler yapan performansını korurken günlük kullanım için  uygun olmasısır. Öyleyse neden ikinci el  bir Audi RS6 yerine yeni modeli tercih  edesiniz ki, yeni modele daha yakından bakıyoruz ve Audi RS6 Hakkında Bilmeniz Gereken 3 Şey

Audi RS6 Hakkında Bilmeniz Gereken 3 Şey

1. Tasarım

RS modellerinin en önemli tasarım özelliklerinden biri geniş tekerlek davlumbazlarıdır ve yeni RS6’da araç heybetli stilini desteklemek için 40 mm daha genişletilmiştir. Bu otomobil antrasit siyah kaplamalı 22 inç alaşım jantlara sahiptir.

Ön farlar, standart olarak sunulan Audi led ışığının yanı sıra HD Matrix LED farlarla daha sportif bir far yapısına sahiptir.  Alt kısımda, cam siyahı ile tamamlanan daha düz altıgen petek ızgarayı tamamlayan geniş hava girişlerine sahip revize edilmiş bir tampon yer alıyor.

Audi RS6 Hakkında Bilmeniz Gereken 3 Şey

2. İç mekan ve teknoloji

Diğer yandan Dış tasarımda olduğu gibi, iç tasarım da ağırlıklı olarak yatay çizgilerle keskin kenarlar içeriyor. Audi, klima gibi fonksiyonları kontrol etmek için; MMI dokunmatik sistem ekranının altına ikincil bir ekran ekledi. Bu bağlamda Üst MMI dokunmatik ekran, sürüş sistemi bileşen sıcaklıklarına, maksimum g-kuvvetlerine ;ve lastik basınçları ve sıcaklıklarına ilişkin bilgilere genel bir bakış sağlamak için kullanılır.

Sistem, RS6’da standart olan Audi sanal kokpitine doğru ilerliyor. Lastik basıncı, tork, performans, yağ sıcaklığı, takviye basıncı;tur süreleri, hızlanma ve g-kuvvetleri gibi öğelere de buradan erişilebilir. MMI sistemi , özel MyAudi ;uygulamasını yüklediyseniz, araç sahibinin araca bağlanmasına izin veren Audi Connect işleviyle de desteklenir.

Ayrıca Bu işlevsellik, araç sahibinin araçla ilgili bilgilere uzaktan erişmesine; aracı kilitlemesine/kilidini açmasına ve ;hatta aracı başka biri kullanıyorsa hız sınırları ve coğrafi sınırlama ayarlamasına olanak tanır.

Araç sahipleri ayrıca şerit değiştirme asistanı, 360 derece kameralı park yardım paketi; uyarlanabilir hız sabitleyici ve Audi pre sense arka paket gibi standart sürücü ve yardım sistemlerini bekleyebilirler.

3. Performans

Bununla birlikte Audi RS modellerinin ve daha özel olarak ;RS6 modelinin performans otomobili alıcıları arasında bu kadar popüler olmasının nedeni; kaputun altında yer alan güçlü motorlar ve aktarma organlarıdır. Ancak Bu modelde Audi; 48 voltluk bir sistemle hafif hibrit sistemle (MHEV) desteklenen 4.0 litrelik, çift turboşarjlı ;V8 benzinli bir motor taktı ve sekiz vitesli tiptronik şanzımanla birleştirdi.

Fakat 441 kW ve 800 Nm tork, Audi’nin quattro dört tekerlekten; çekiş sistemi aracılığıyla dört tekerleğe de gönderiliyor. Ayrıca Bu, otomobilin sadece 3,6 saniyede 100 km/s hıza ulaşmasını ;ve 250 km/s’ye ulaşana kadar bunu yapmaya devam etmesini sağlayacak. Ayrıca Araç sahipleri, Audi’nin RS Dynamic paketini satın alarak azami hızı 280 km/saate çıkarmasını sağlayabilmektedir.

İkinci El Audi RS6 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here