Togg, C-SUV iki farklı donanımla geliyor. Yeni uygulaması Trumore’u, App Store’a sunduktan 24 saat sonra; kategori bağımsız en çok indirilen 1 numaralı uygulama olmayı başarmış TOGG, yeni haberlerle gündeme geldi. Şubat ayında uygulama üzerinden ön siparişinin de alınması beklenen TOGG’un yeni teknik detayları duyuruldu.

C-SUV Bilgileri

Togg C-SUV İki Farklı Donanımla Geliyor

Her detayı merak konusu olan TOGG, C-SUV için yeni verilerini paylaştı. Kaynaklara göre TOGG’un iki ayrımlı donanımı olacak. Ayrıca yerli ve milli otomobilin üç değişik jant alternatifi olacak. Bu kapsamda jantların boyutları ise sırasıyla; 17 inç, 18 inç ve 19 inç.

Ayrıca yerli ve milli otomobilde mühim olan gövde parçaları yüksek dayanımlı çelikten yapılıyor. Bunun getirisi ile yerli ve milli otomobilin; Euro NCAP’ten yani Avrupa pazarındaki otomobillerin otomotiv güvenliği ve performanslarının değerlendirilmesi yapan programından 5 yıldız alınması amaçlanıyor. Aynı zamanda TOGG, standart olarak 7 çeşit hava yastığı ile tasarlandı.

Teknik Detayları

Togg C-SUV İki Farklı Donanımla Geliyor

Togg C-SUV iki farklı donanımla geliyor. İki farklı donanımla pazara sunulacak olan TOGG C-SUV’nin bir donanımı arkadan itiş otomobiller arasında yer alıyor. Otomobilin tek elektrikli motoru mevcut. Ayrıca kaynaklar bununla birlikte; motor gücü, tork ve menzil gibi bilgilerini de duyurdu. Bu kapsamda yerli ve milli otomobil TOGG’un ilk donanımı ile ilgili verileri şu şekildedir;

  • 350 Nm tork,
  • 160 kW / 218 motor gücü,
  • Ortalama menzil 300 kilometre,
  • 0’dan 100 km/s hıza 7,4 saniyede çıkıyor.

TOGG’un diğer donanımı ise dört tekerden çekiş bir otomobil olacak. Ayrıca bu donanıma bir artı olarak; çift elektrikli motor mevcut olacak. Bu donanımın teknik verileri ise;

  • 700 Nm tork,
  • 320 kW / 435 motor gücü,
  • Ortalama menzil 500 kilometre,
  • 0’dan 100 km/s hıza 4,8 saniyede çıkıyor.

Togg C-SUV İki Farklı Donanımla Geliyor

TOGG’u en iyi hale getirerek tüketiciyle buluşturmak için pek çok ortaklık yapıldı. Bu sayede pek çok teknoloji ortaklığına gidildi. Yapılan çalışmaların ve ortaklıkların getirisi sayesinde TOGG’da uzaktan güncelleme sistemi mevcut olacak. Ayrıca isteğe bağlı olarak; Wi-Fi Hotspot özelliği de mümkün olacak. Bununla beraber yerleşik, sabit bir mobil bağlantı sağlanacak. Ayrıca yerli ve milli otomobilin %20’den %80’e değin; yüksek hızlı şarj istasyonları ile 30 dakikadan daha kısa sürede şarj olabilecek. Son olarak TOGG’da dijital bir asistanın olacağı da bilgiler dahilindedir.

Otomobilin Fiyatı

Otomobilin ve donanımlarının fiyatına dair herhangi bir bilgi ise mevcut değildir.

Son olarak eğer bu içeriğimizi beğendiyseniz; “Togg’un Mobil Uygulaması Trumore Hizmete Hazır!” başlığımıza da göz atmayı unutmayın.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here