Makyajlanan tasarımıyla gelen yenilikler 2022 DS 7 Crossback modelini bir adım daha yukarı taşımayı başardı. Yeni tasarımı ve teknolojik donanımıyla Crossback otomobil severleri adeta büyülemeyi başardı. Yeni değişiklikler neler gelin hep birlikte inceleyelim.

Yenilenen Tasarım!

Lüks otomobil üreticisi olan DS, ” DS 7 Crossback” isimli modelini yeniliğe kavuşturdu. Yeni tasarımla oldukça modern bir görünüme kavuşan model, tasarımının yanı sıra yeni motor seçenekleriyle de otomobil severlerinin beğenisini kazanacak gibi görünüyor.

İlk olarak dış tasarımına baktığımızda, ön ızgara tasarımına çok dokunulmadığını anlıyoruz. Ancak yeni farlar LED matris hale getirildi. Ayrıca güncellenen modelde artık 33 LED’li farlar bulunuyor. Bu farlar sayesinde aracın görünümü oldukça yakışıklı hale gelmiş. Arka kısıma baktığımız da ise yepyeni bir bagaj tasarımı ile karşılaşıyoruz.

2022 DS 7 Crossback dış görünüm

2022 DS 7 Crossback, iç tasarımda da ufak tefek değişikliklere sahip. Orta konsolda konumlandırılmış ve standart hale getirilen 12 inç boyutundaki led ekran, eklenen yeni yazılım ile kablosuz olmak üzere, Android Auto ve Apple CarPlay desteği sunuyor. Ayrıca bu ekranın gece görüşü için özel bir yazılımı da mevcut.

2022 DS 7 Crossback iç mekan

Motor ve Performans

ds 7 crossback

DS’in yenilenen SUV modeli, herkes adına hitap edebilmek için birden fazla motor seçeneklerine sahip. Böylece bu otomobili benzinli, dizel, veya hibrit motorla satın alabileceksiniz.

Farklı ülkelere farklı motor seçenekleri sunacağını açıklayan DS, yenilenen SUV’da 130 beygirlik benzinli veya dizel motoru herkese sunacak. Bununla birlikte; 225 beygirlik, 300 beygirlik ve 360 beygirlik motor seçenekleri de tüketiciye sunulacak. Otomobil şirketi, en üst paketli modelin 0-100 km/sa hızlanmasının 5,6 saniye olduğunu açıkladı. SUV bir araç için oldukça iyi bir değer olduğu yorumunu yapmamız yerinde bir yorum oluyor.

Hem makyajlanan hem de yeni teknolojik özelliklerle donatılan DS 7 Crossback, an itibarıyla bazı Avrupa ülkelerinde ön siparişe açıldı. Resmi satışları, Eylül 2022 tarihinde başlayacağı ön görülmektedir. Ancak DS 7 Crossback’in Türkiye’ye gelip gelmeyeceği henüz belirsiz.

DS 7 Crossback Fiyat Listesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here