FIAT EGEA CROSS WAGON, TÜRKİYE’DE SATIŞTA

Bursa’da üretilen ve İtalyan Otomobil Markası Fiat’ın en çok tercih edilen modellerinden olan, Fiat Egea, 2022 yılında yepyeni bir station Wagon kasasıyla karşımıza çıktı.

Fiat Egea Cross Wagon satışa çıktı. İşte Türkiye fiyatı!

Fiat Egea Cross Wagon

1KISA BİR BAKIŞ: “FİAT EGEA”

Fiat Egea, ilk olarak 2015 yılının Mayıs Ayında, İtalyan otomobil üreticisi Fiat tarafından, İstanbul’da düzenlenen 2015 İstanbul Motor Show’da tanıtılmıştır. C Segmentinde olan ve aile otomobili olarak konumlanan Fiat Egea, aynı yılın ekim ayında da Türkiye’de satışa sunulmuştur.

Egea, Bursa’da yer alan TOFAŞ fabrikasında üretilerek 40 ülkeye ihraç edilmektedir.

B Segmentinde olan Linea’nın yerini alan Fiat Egea, Bursa’da üretim tesisi bulunan Fiat Egea, uygun fiyatı, kalitesi ve şehir yaşantısına uygunluğu ile Türk otomobil severler tarafından tercih edilen modeller arasında. Türkiye’de 2022 yılı itibariyle satışa çıktı.

Fiat Egea’nın 4 Kapılı Sedan, 5 Kapılı Hatchback ve yine 5 kapılı Wagon versiyonları bulunmaktadır.

2YENİ EGEA CROSS WAGON TÜRKİYE FİYATI BELLİ OLDU

Geçtiğimiz yıl kamuoyuna lanse edilen Fiat Egea Cross’un station Wagon versiyonu olan model Türkiye’de piyasaya sürüldü.

Egea Cross Wagon, Ocak Ayının sonunda, Fiat Showroomların da yerini alacak. Online satış kanalı üzerinden, 11-31 Ocak tarihleri arasındaki ön satış dönemi boyunca, kampanyalı fiyatı, 419 bin 900 TL olacak.

3FIAT EGEA CROSS WAGON, ÖZELLİKLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Egea Cross Wagon zengin güvenlik özelliklerine sahip: ‘Trafik İşareti Tanıma Sistemi’, ‘Akıllı Hız Asistanı’ ‘Şerit Takip Sistemi’, ‘Sürücü Yorgunluk Uyarı Sistemi’, ‘Akıllı Uzun Far’, ‘Kör Nokta Uyarı Sistemi’ ve Ön Park Sensörleri’  gibi özellikler sunan Cross Wagon kullanıcısına konforlu ve güvenli bir sürüş keyfi sunarak, çağa ayak uyduruyor.

Teknoloji ile donatılmış araçta; ‘Apple Car Desteği’ ile ‘Kablosuz Android Auto’ özelliği de göz dolduruyor. Ayrıca 10 inçlik ekran ile gelen multimedya sistemi, 5 ayrı profil için özel olarak programlanabiliyor. ‘Kablosuz şarj teknolojisi’ ve ‘Keyless Go’ özelliği de tüketicilere sunulan özellikler arasında yerini alıyor.

Fiat Egea Cross Wagon

İkinci El Fiat Egea İlanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

Fiat Egea Cross Wagon

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here