C 43, Mercedes’in AMG ürün gamındaki en güzel otomobillerindendir. Yeni hibrit c 53’lerden biri kadar hızlı olmasa da veya markanın amiral gemisi V8’ler kadar gürültülü olmasa da V6 motoru gayet yeterlidir. Ancak C 43 çok pahalıdır. Aynı fiyata BMW M2 Competition gibi rakipler daha ilgi çekicidir.

c 43

Geçen yıl, tüm Mercedes C-Serisi yenilendi. Her versiyon, salon, Estate, Coupé ve Cabriolet güncellenmiş farlar ve yeni bilgi-eğlence sistemleri ile geldi. AMG versiyonları da elden geçirildi.

C 43 0-100 km / s 4,7 saniye sürüyor. Son hızı ise 310 km ile sınırlandırılmıştır. Gaz kelebeği tepkisi, elektrikli AMG E 53’teki kadar anlık değildir, ancak C 43 kesinlikle yavaş bir otomobil değildir.

c 43

Her versiyonda standart olarak bir AMG Performans egzozu bulunur. 4MATIC dört tekerlekten çekiş sistemi, harika bir şekilde çalışmaktadır. Standart C-Serisi ile karşılaştırıldığında C 43, bambaşka bir otomobildir.

c 43

C 43, AMG Ride Control’e rağmen çok serttir. Bu, isteğe bağlı 19 inç jantlarından kaçınarak  kısmen düzeltilebilecek bir sorundur, ancak Comfort sürüş modunda bile C 43’ün kaçınılmaz bir sertliği vardır.

C43, C-Serisi ile benzer iç mekana sahiptir. İç mekanda standart analog ekranın yerini alan fantastik 12,3 inç dijital kadranlara sahiptir. Bu ekran pahalı Premium Plus Paketinin bir parçası olarak geliyor. Ancak Mercedes’in COMAND sistemi ile birlikte harika bir şekilde çalışıyor.

Tabii ki, iç kısım en iyi malzemelerle süslenmiş; C43, bu konuda en yakın rakiplerinden bile çok öndedir. Saddle Brown derisi harika görüntü sağlıyor ve koltuklar biraz sert olsa da, hızlı sürdüğünüzde hoş bir destek sağlıyorlar. Aynı şey, sıkı, sıkışık ve girmesi zor olan arka koltuklar için söylenemez. Mercedes, arkada bir çift Isofix noktası sağlar, ancak oraya bir çocuk koltuğu yerleştirmek için çok uğraşmanız gerekmektedir.

Ancak rakiplerine göre C43 çok pahalıdır. Ancak standart donanım seviyesi bile oldukça doludur. LED ışıklar, DAB radyo, uydu navigasyon ve 18 inç jantlar içerir.

İKİNCİ EL MERCEDES-BENZ İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here