Yeni Hyundai Tucson Almak İçin 5 Sebep 

0
3662
Yeni Hyundai Tucson

Yeni Hyundai Tucson son dönemlerin en çok konuşulan modelleri arasında yer alıyor. Yüksek performansı ve konforuyla öne çıkan Yeni Hyundai Tucson rakiplerine kıyasla uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Yeni Hyundai Tucson almak için beş nedeni sizin için listeledik.

Kaslı ve Modern Görüntüsü

Yeni Hyundai Tucson

Oldukça sportif ve yenilikçi bir tasarıma sahip olan Yeni Hyundai Tucson kaslı gövdesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Aynı fiyat bandındaki rakiplerine kıyasla daha keskin çizgilere sahip olan Yeni Tucson bu özelliği sayesinde rakiplerinden ayrılıyor. Aracın özellikle yan tarafındaki hareketli çizgiler ve dinamik hatlar oldukça farklı görünmesini sağlıyor. Oldukça geniş ön ızgara ve ızgaraya doğru uzanan led farlar aracın çok daha heybetli görünmesini sağlıyor. İnce bir led şeritle birleşen dört parçalı arka far grubu bugüne kadar alıştığımız Hyundai tasarımlarının çok ötesinde bir görüntü sunuyor. 

Geniş ve Konforlu İç Mekanı

Yeni Hyundai Tucson

Oldukça şık ve modern bir iç yaşam alanına sahip olan Yeni Tucson adeta premium SUV standartlarında bir konfor sunuyor. Önceki nesillerine göre çok daha kaliteli malzemelerin yer aldığı iç yaşam alanı rakiplerinin oldukça ilerisinde bir konfora sahip. Sade ve yenilikçi bir yaklaşımın izlerini taşıyan iç mekan oldukça geniş ve ferah bir yolculuk deneyimlemenizi sağlıyor. Jaguar F-Pace esintileri taşıyan ön konsol oldukça başarılı duruyor. Dijital gösterge ekranı ve multimedya sistemi keyifli bir multimedya deneyimi yaşatıyor. Rahat ve kaliteli koltuklara sahip olan Yeni Tucson uzun yolculuklarda bile rahatınızdan dönün vermeden sürüşün keyfini çıkarmanızı sağlıyor. İç mekanın genelinde kullanılan kaliteli malzemeler şık ve premium bir görüntü sunuyor. Birçok konfor donanımına ve gelişmiş sürüş destek sistemlerine sahip olan Yeni Hyundai Tucson uygun fiyatıyla premium SUV konforu sunuyor. 

Verimli ve Güçlü Motoru 

Yeni Hyundai Tucson

Benzinli ve dizel olmak üzere iki farklı motor tipiyle satışa sunulan Yeni Tucson her an yüksek performansın tadını çıkarmanızı sağlıyor. Oldukça tatmin edici güç ve tork değerlerine sahip olan Yeni Tucson 7 ileri çift kavramalı otomatik vitesiyle akıcı ve seri bir sürüş deneyimi sunuyor. Rakiplerine kıyasla daha hırçın bir görünüme sahip olan Yeni Tucson yüksek performansıyla da oldukça sportif bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. 

1.6 CRDi Dizel Hyundai TUCSON, 136 PS maksimum güç ve 320 Nm maksimum tork üretiyor.

1.6 T-GDI Benzinli Hyundai TUCSON, 180 PS maksimum güç ve 265 Nm maksimum tork üretiyor.

Sürüş Modları ve Arazi Deneyimi 

En zorlu sürüş koşullarının üstesinden gelme kabiliyetinin ve özgüveninin keyfini çıkarın. Hyundai’ye özel dört çeker sistemi HTRAC ile sunulan Yeni Tucson, şartlar ne olursa olsun yola devam etmenizi sağlayan güçlü SUV özellikleri ve 4×4 yetenekleriyle donatıldı. Gelişmiş 4×4 çekiş sistemine sahip olan Tucson her türlü zemin ve hava şartlarında maksimum tutunma sağlıyor.

Yeni TUCSON’unuzun sürüş̧ dinamiklerini ve direksiyon hissiyatını tek bir dokunuşla anında değiştirebilirsiniz. NORMAL rahat, günlük bir sürüş içindir, ECO ise optimum yakıt verimliliği sağlar. SPORT modu daha gaz tepki süresini azaltır ve hızlanmanıza yardımcı olurken SMART modu, en son sürüş alışkanlıklarınızın bir analizine göre vites değiştirme aralıklarını otomatik olarak ayarlar. Seçtiğiniz sürüş modu, 10,25 inçlik siperliksiz dijital gösterge bilgi ekranının grafik temasını da değiştirir.

İkinci El Piyasası 

Sıfır kilometre araç alırken akıllara gelen önemli konulardan birisi bu aracın ihtiyaç duyulduğu anda değerinde satılıp satılamayacağıdır. Hyundai modelleri ikinci el piyasasında oldukça sevilen ve hızlıca satılan araçlar arasında yer alıyor. Yeni Tucson almanız halinde istediğiniz zaman kolay bir şekilde ve değerinde satabilirsiniz.

Hyundai İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here