Ünlülerin Garajları: Kıvanç Tatlıtuğ ve Arabaları… Pahalı yaşam ve pahalı arabalar kimileri için gösteriş kimileri için ise bir tutku halinde yorumlanabilir. Pahalı arabalar ve motosikletlerin eşleştiği ünlü isimlerden bazılarını tanıtmaya devam ediyoruz. Bugünkü yazımızda garajını imrenerek incelediğimiz Kıvanç Tatlıtuğ’un sahip olduğu araba modellerine göz atacağız. Otomobil ve motosiklet tutkusu ile sık sık karşımıza çıkan Kıvanç Tatlıtuğ’un Range Rover, Ferrari 348 ve Ford Raptor gibi birçok farklı modelde aracı bulunmakta. Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ, sahip olduğu arabalara harcadığı paralarla da karşımıza çıkıyor. Örnek olarak yıllar önce 25 bin Euro değerinde “BMW 850″ model klasik otomobili satın alan oyuncu, modifiye için de 3 bin Euro harcamıştı.

Antika araçlara ilgi duyan Tatlıtuğ birkaç yıl önce 50 bin TL’ye 1992 model Chevrolet alıp 200 bin TL’ye modifiye ettirmişti. Daha sonra yeni aldığı Range Rover marka cipini de kullanması için eşi Başak Dizen Tatlıtuğ’a vermişti. Garajındaki araç sayısını tam olarak bilemesek de Kıvanç Tatlıtuğ’un teknelere ve motosikletlere de merakı olduğu biliniyor.

2 tekere olan tutkusundan vazgeçemeyen Kıvanç Tatlıtuğ’un garajında, özel olarak üretilen Harley- Davidson Street Glide model motosikleti de bulunuyor. Ayrıca geçtiğimiz aylarda magazine konu olan atılımıyla dikkatleri üzerine çeken Kıvanç Tatlıtuğ, Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde kendisine özel bir garaj açtı. Böylece ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, sahip olduğu araçları rahatlıkla modifiye edecektir. Tutkusunun ve sevdasının peşinden giden popüler oyuncu, Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde bir tamirhane açarak, dikkatleri üzerine çekti. Bu garaj sayesinde hem kendisi için otomobiller toplamayı hem de yakın dostlarına yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?Ünlülerin Garajları: Kıvanç Tatlıtuğ ve Arabaları

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 yılında Adana’da doğmuştur. Türk kökenli oyuncu ve eski mankendir. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmayı başarmıştır. Mankenlik kariyerini kısa sürede bitiren Kıvanç Tatlıtuğ, kariyerini oyuncu olarak devam ettirmiştir. İlk olarak “Gümüş” adlı dizide canlandırdığı “Mehmet” karakteriyle adını duyuran Tatlıtuğ, ardından “Menekşe ile Halil” adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ’un popülaritesini arttırmasına ve adının günümüze kadar ulaşmasındaki en önemli etken Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanan “Aşk-ı Memnu” dizisi olmuştur. “Behlül” karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. Ayrıca “Kuzey Güney”, Kurt Seyit ve Şura”, “Cesur ve Güzel” ve “Çarpışma” gibi dizilerde de başrol almıştır.

Motosiklet ve otomobil tutkusunun yanında Kıvanç Tatlıtuğ, spor sevgisiyle de karşımıza çıkmaktadır. Adana’dayken “Fiskobirlik”, “Güney Sanayi”, “Çukurova Kulübü”, “Devlet Su İşleri” ve “Tarsus Amerikan Kulübü” gibi kulüplerde profesyonel olarak basketbol oynadı. Ülkerspor’dan teklif gelmesiyle 2 yıl kadar da orada oynadı. Ardından 1 yıl boyunca Beşiktaş, 1 yıl boyunca da Fenerbahçe’de oynadı. Daha sonra tekrar Beşiktaş’a dönen Tatlıtuğ’un antrenman sırasında sakatlanmasının ardından basketbol kariyeri son bulmuş oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve ArabalarıÜnlülerin Garajları: Kıvanç Tatlıtuğ ve Arabaları

  • 1970 model Chevrolet Monte Carlo
  • 1998 model beyaz renk Ferrari F355 F1 Berlinetta
  • Ferrari 348
  • Ford Raptor
  • Chevrolet Tahoe Sport
  • Porsche 911 Carrera 4S
  • Audi
  • Maserati
  • Corvette
  • Infiniti
  • Range Rover

Kıvanç Tatlıtuğ Motosiklet Sevdası Kıvanç Tatlıtuğ ve Arabaları

Motosiklete olan tutkusu ile de karşımıza çıkan başarılı oyuncu ve eski manken Kıvanç Tatlıtuğ, sahip olduğu motosiklet modelleriyle de adından söz ettiriyor. BMW 1250 GS, Harley Davidson Forthy Eight, Triumph Bonneville Bobber Limited Edition ve  Harley Davidson Triglide gibi oldukça değerli ve sınırlı sayıda satılan motosikletlere sahiptir.  Ayrıca motosikleti ile yaptığı turlarla da adından söz ettirmektedir. Örnek olarak Amerikalı motosiklet üreticisi Harley-Davidson’un düzenlediği 20 kişiden oluşan ve iki ay süren 2000 kilometrelik Avrupa Turu ile karşımıza çıkmıştır. Fransa’nın en popüler rotalarından, Belçika’nın eşsiz orman yollarına kadar sürecek olan rota, başarılı oyuncunun motosiklete olan tutkusunun kanıtıdır. Ayrıca bu turdan sonra Hırvatistan ve İtalya’yı da motosikleti ile gezen Kıvanç Tatlıtuğ, günümüzde motocross’a ilgisini arttırarak rotasını orman yollarına çevirmiştir.

Sonuç olarak “Ünlülerin Garajları: Kıvanç Tatlıtuğ ve Arabaları” adlı içeriğimizden yola çıkarak, başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, gerçek bir motosiklet ve araba tutkunudur. Sahip olduğu imkanları, en iyi şekilde değerlendirmeyi bilen Kıvanç Tatlıtuğ, motosiklet ve otomobil tutkusunu her zaman daha ileri boyutlara çıkararak karşımıza çıkıyor.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here