Seat Ibiza 1.0 EcoTSI 2022 İncelemesi

0
4762
Seat Ibiza 1.0 EcoTSI

Seat Ibiza 1.0 EcoTSI Style modern tasarım çizgileri ve kompakt yapısıyla oldukça sportif görünüyor.  Şık ve yenilikçi iç yaşam alanı keyifli bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. 1.0 EcoTSI motoru verimliliği ve performansı bir arada sunuyor. Seat Ibiza yeni nesil donanımları ve performansıyla keyifli ve ekonomik bir sürüş deneyimi vadediyor.

Seat Ibiza 1.0 EcoTSI Performans ve Verimlilik 

Seat Ibiza 1.0 EcoTSI

1.0 litrelik turbo beslemeli benzinli EcoTSI motor 110 HP güç ve 200 NM tork üretiyor. 7 İleri DSG otomatik şanzımana sahip olan Seat İbiza 0-100 km hızlanmasını 10 saniyede tamamlayıp maksimum 195 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 5.3 litre ve şehir dışı kullanımda 4.4 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil karma kullanımda ortalama 4.7 litre yakıt tüketiyor. EcoTSI teknolojisi düşük yakıt tüketim değerleriyle ekonomik sürüş deneyimi sunuyor. Kompakt bir tasarıma sahip olan Yeni Ibiza tatmin edici performansıyla öne çıkıyor. 3 silindirli benzinli motor bazı kullanıcıların deneyimlerine göre özellikle dik yokuşlarda ve zorlu yollarda bazen yetersiz kalabiliyor. Ancak normal şartlarda ve günlük kullanımda beklentileri karşılamayı başarıyor. 

İç Yaşam Alanı 

Skoda Ibiza ergonomik ve sportif iç yaşam alanıyla öne çıkıyor. Önceki versiyonlarına göre çok daha teknolojik donanımlara sahip olan Ibiza keyifli ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor. 

8 inçlik dokunmatik multimedya ekranı yüksek görüntü kalitesi ve akıcı arayüzüyle oldukça keyifli bir multimedya deneyimi sunuyor. Sesli komut sistemi sesinizi algılayıp elle temas etmenize gerek kalmadan multimedya sistemini kontrol etmenizi sağlıyor. Opsiyonel olarak sunulan BeatsAudio Ses Sistemi yüksek kalitede müzik keyfi yaşatıyor. Kablosuz şarj ünitesi kabloya ihtiyaç duymadan telefonunuzu kolayca şarj edebilmenizi sağlıyor. Geri görüş kamerası ve park sensörleri park alanlarında daha rahat ve güvenli bir şekilde hareket imkanı sunuyor.

Seat Ibiza 1.0 EcoTSI

Otomobilin koltukları oldukça konforlu görünüyor. Ön koltuklarda sunulan ısıtma özelliği soğuk havalarda vücut ısınızı korumanızı ve keyifli bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor. Adaptif hız sabitleyici özellikle uzun yolculuklarda büyük rahatlık sunuyor. Full LED ön farlar oldukça yüksek ve net bir görüş mesafesi yaratıyor. LED arka stoplar otomobilin sportif ruhunu ön plana çıkarıyor. Otomatik klima, yağmur sensörü, kararan dikiz aynası, sürüş profili, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi; karartılmış arka camlar, otomatik yanan farlar, otomatik katlanır yan aynalar ve sunroof gibi donanımlar otomobili çok daha konforlu hale getiriyor.

Seat Ibiza 1.0 EcoTSI Fiyatı 2022

Seat Ibiza 1.0 EcoTSI Style 239.000 TL ’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. B segmentindeki en konforlu otomobillerden biri olan Seat Ibiza yeni nesil donanımları ve performansıyla keyifli ve ekonomik bir sürüş deneyimi sunuyor. 

Güvenlik Donanımları 

  • ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi) / ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü) / ASR (Elektronik Patinaj Önleme Sistemi)
  • EBA (Acil Fren Destek Sistemi) / EBD (Elektronik Fren Gücü Dağıtımı) / HBA (Hidrolik Fren Asistanı) / ESBS (Elektronik Stabilite Frenleme Sistemi)
  • Ön Bölge Asistanı (Front Assist) / İkincil Çarpışma Freni / Ani Frenlemede Otomatik Yanan Flaşörler / Yorgunluk Tespit Sistemi
  • Lastik Basınç Uyarısı / Yokuş Kalkış Destek Sistemi (Hill Hold) / XDS (Elektronik Dinamik Diferansiyel Kilidi)
  • Sürücü & Yolcu Ön ve Yan Hava Yastıkları / Perde Hava Yastıkları / Ön Yolcu Hava Yastığı İptali
  • Emniyet Kemeri Uyarısı / Aktif Gergili Ön Emniyet Kemeri / Arka Koltuklarda 2 adet Çocuk Koltuğu Sabitleyici (Isofix) + Top Tether
  • Ön Disk Frenler / Disk Arka Frenler (DSG Otomatik Seçeneği ile)
  • Immobilizer / Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Sistemi

İkinci El Araba İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here