Mercedes Sprinter Karavan Deneyimi Vaat Ediyor

0
1749
Mercedes Sprinter, yandan görünüm

Mercedes Sprinter modeli artık Türkiye yollarına çıktı. Alman otomobil üreticisinin yeni modeli 2 farklı güç seçeneğine sahip. Bunlar 170 beygir ve 190 beygirlik motorlardan oluşuyor. Ayrıca hafif ticari araçta döner ön koltuklar ve elektrikli kayar kapı gibi opsiyonel donanımlar da yer alacak. Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Ürün Grubu İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz konuyla ilgili açıklama yaptı. Akdeniz, “Müşterilerimiz karavan dönüşümüne uygun tüm özellikleri taşıyan araçlarımızı, Türkiye’de istedikleri yetkili firmada karavan yaptırabilecekler” dedi.

Mercedes Sprinter ile Karavan Deneyimi

Mercedes Sprinter, iç mekan

Alman üretici hafif ticari modeli Sprinter’in karavan dönüşümüne uygun olan versiyonlarını Türkiye getirmeye başladı. Hafif ticari aracın altyapısı Almanya’da geliştiriliyor. Sonrasında ise 170 beygir ve 190 beygirlik motor seçenekleri ile satışa çıkıyor. Öyle ki karavana dönüşen bu araçta döner koltuklar yer alacak. Üstelik elektrikli kayar kapı gibi özellikler de olacak.

Türkiye için Karavan Zamanı

Mercedes Sprinter

Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Ürün Grubu İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz, yeni sistemin ayrıntılarını açıkladı. Akdeniz, “Sprinter modelimiz dileyen kullanıcılarımız tarafından karavan dönüşümünde kullanılabilir. Aracımız bu altyapıya uygun durumda. Bu altyapının tüketicideki beklentileri karşılamasını hedefliyoruz. Böylelikle geçtiğimiz yıl bin 247 adede ulaşarak ülkemizde de büyüme kaydeden motokaravan pazarında yerini alacak araç seçenekleri sunacağız” dedi. Ayrıca Akdeniz Mercedes-Benz müşterileri için karavan dönüşümünde yenilikler olduğunu da söyledi. Böylece isteyen müşteriler karavan dönüşümüne uygun araçları karavana çevirme imkanına sahip olacaklar. Bunun için Türkiye’de istedikleri yetkili firmaya gitmeleri yeterli.

Sıfır KM Mercedes-Benz Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here