Sürüş güvenliği için büyük önem taşıyan lastik konusu arabam garaj‘la bir sorun olmaktan çıkıyor. arabam.com mobil uygulamasında yer alan Garaj sekmesine girip dilediğiniz ölçüdeki lastiği kolayca bulabilir ve birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Lastikcim.com iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu hizmet kapsamında 81 ilde montaj hizmeti ve avantajlı indirimler de sizi bekliyor. Hemen arabam garaj lastik kategorisini ziyaret edin ve farklı markaların modellerine tek bir merkezden ulaşmanın keyfini çıkarın.

arabam garaj’da Sizi Neler Bekliyor?

Aracınızın ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri tek çatı altında toplamayı amaçlayan arabam garaj, lastik alışverişi için de doğru adres. Bildiğiniz gibi uygulamamız üzerinden periyodik bakımlarınızı yaptırabiliyor ve dilediğiniz firmadan oto kuaför hizmeti seçebiliyorsunuz. Aracınızın tüm ihtiyaçlarını bir merkezden karşılayabilmeniz için hizmetlerimiz arasına Lastik kategorisini de ekledik. Bu sayede arabam garaj mobil uygulamasına girip Garaj sekmesine geçiş yaptığınızda tüm kapsamlı hizmetlere telefonunuzdan ulaşabiliyorsunuz. Burada kullandığınız lastiğin ölçülerine göre sorgulama yapıp seçeneklerinizi rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. Filtreler arasından marka seçebilir, mevsim tercihi yapabilir ve fiyat aralığını sınırlandırabilirsiniz.

Uygulama Üzerinden Nasıl Lastik Alınıyor?

  • arabam.com mobil uygulamasına giriş yapın.
  • Sağ alt bölümde yer alan Garaj sekmesine tıklayın.
  • Açılan sayfada, kategoriler arasından Lastik yazan kutucuğa tıklayın.
  • Lastik satın almak için aracınızın kategorisini (otomobil, hafif ticari, 4×4 ve SUV) ve boyutlarını seçin.
  • Eğer lastiklerinizin boyutları konusunda tam emin olamıyorsanız bu sayfada yer alan “Nasıl Öğrenirim?” kısmına tıklayarak bilgi alabilirsiniz.
  • Arama yaptıktan sonra açılan sayfada, girdiğiniz kriterlere uygun olan farklı markalara ait lastikleri görebilirsiniz.
  • Sayfanın üst kısmında yer alan filtrelerden marka, mevsim ve fiyat aralığı seçebilirsiniz. Ayrıca ürün sıralamasını, öncelikli kriterlerinize göre değiştirebilirsiniz.
  • Her bir ürünün üzerine tıkladığınızda ürün detayları ve bilmeniz gereken özellikler (üretim yılı, yük endeksi, garanti süresi, deseni, mevsimi vb.) sıralanıyor.
  • Seçtiğiniz ürüne karar verdiyseniz ürün sayfasının altında yer alan Sepete Ekle butonuna tıklayın.
  • arabam garaj siparişlerinizde sepete farklı markalara ait lastikler ekleyip tek seferde satın alabiliyorsunuz.
  • Daha sonra sepetinize giderek ödeme adımlarını tamamlayın ve lastik siparişinizi zahmetsizce sonlandırın.

araç lastiği montajı

Türkiye’nin 81 İlinde Montaj Hizmeti

Siparişleriniz sırasında montaj hizmetini de kolayca satın alabilirsiniz. Bunun için öncelikle il ve ilçe seçimi yaparak bulunduğunuz bölgedeki montaj noktalarını listelemeniz gerekiyor. Sonrasında anlaşmalı noktalar arasından fiyat karşılaştırması yaparak lastik siparişinize ekleyebiliyorsunuz. Farklı kampanyalar özelinde ücretsiz montaj fırsatlarımız da bulunuyor. Bu tür kampanyalar olduğunda lastik modelinin altında size bilgilendirme notları bırakıyoruz.

Siparişlerinizi Her Adımda Takip Edebiliyorsunuz

arabam garaj’dan yaptığınız lastik alışverişlerinde siparişinizin her adımını kolayca takip edebilirsiniz. Hesabınızın “İşlemlerim” bölümüne geldiğinizde siparişinize dair adımlar burada yer alıyor. Hazırlanıyor, Kargoya verildi ya da Teslim edildi şeklinde basamaklı gösterim sayesinde görsel olarak da ürünlerinizi takip edebiliyorsunuz. Peki montaj adımını da takip edebiliyor muyuz? diye merak ediyor olabilirsiniz. Evet, siparişinize montajı da dahil ettiğinizde bu adımlar; Hazırlanıyor, Kargoya verildi, Teslim edildi, Montaj randevusu oluşturuldu ve Montajı yapıldı olarak değişiyor.

Hayatınızı kolaylaştıran arabam garaj hizmetlerinin keyfini çıkarmak için siz de hemen uygulamamıza göz atın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here