2023 Hyundai Grandeur yeni tasarımıyla tanıtıldı. Yedinci nesil olarak karşımıza çıkan model yepyeni tasarımıyla adeta farklı bir model gibi görünüyor. Sedan model, Güney Kore’de Grandeur ismiyle biliniyor. Ancak diğer pazarlarda Azera ismiyle biliniyor. Şirket şimdilik sadece dış ve iç tasarımını paylaştı. Teknik özellikleri henüz açıklanmadı fakat yakın bir tarihte açıklanması bekleniyor. Şimdi Grandeur’un tasarımına yakından bir göz atalım.

2023 Hyundai Grandeur Tasarımı

Dış Tasarım

Hyundai GrandeurGrandeur’un dış tasarımına baktığımız zaman oldukça şık bir görünüm bizi karşılıyor. Aslında dış tasarıma ilk baktığımız zaman Hyundai Staria’yı anımsattığını görüyoruz. Kaputun altına ince ve boydan boya LED ışık yerleştirilmiş. Ayrıca geniş panjura sahip olan modelin panjurunda dikey farlar bulunuyor. Bunlar Staria’dan aşina olduğumuz tasarımlar. Grandeur’un arka bölümünde ise bizi yeniden ince LED aydınlatma karşılıyor. Aynı zamanda modelde çift renkli ve büyük jantlar bulunuyor. Bazı kısımlarda ise siyah parlak renkli detaylar yer alıyor. Yedinci nesil Hyundai Grandeur’da gövdeye gömülü kapı kolları ile birlikte genel olarak tasarımına baktığımızda etkileyici bir görünüm yaratıyor.

İç Tasarım

Hyundai GrandeurHyundai Grandeur’un dış tasarımı gibi iç tasarımı da şık bir görünüme sahip. Üç kollu direksiyon simidinin arka kısmında dijital gösterge paneli ve multimedya ekranı bir bütün olarak yer alıyor. Ayrıca araçta bir dokunmatik ekran daha bulunuyor. Bu ekran ise hem klima hem de koltuk ayarlarının yapılmasını sağlıyor. Ek olarak arka koltuktaki yolcular için ayrı bir kontrol sistemi yer alıyor. Aracın içinde bazı kısımlarda ahşap detaylar kullanılmış. Kapıların içinde ise aydınlatma detayları dikkat çekiyor. Ayrıca koltuklarda Nappa deri kullanılmış ve temas edilen kısımlar anti bakteriyel deri ile kaplanmış.

Şimdilik açıklanan detaylar bu kadar. Teknik özelliklerin de yakın bir tarihte açıklanmasını umuyoruz.

Sıfır km Hyundai Fiyat Listesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here