Hero MotoCorp ve Amerika’dan Harley-Davidson, bir dizi birinci sınıf motosiklet geliştirmek için ortaklık kurdu. Ortak geliştirdikleri ilk bisikletlerinin Mart 2024’ün sonunda piyasaya sürülebileceği söyleniyor.

Hero MotoCorp’un CFO’su Niranjan Gupta, şirketin premium motosikletleri gelecek. Ayrıca önümüzdeki 2 yıl içinde Harley-Davidson ile işbirliği içinde geliştirilen yeni bir platformu piyasaya süreceğini belirtti.

Hero Harley Davidson

Hero-Harley Orta Sıklet Motosikletinin Geliştirmenin İleri Aşamada

Raporlar ayrıca Hero-Harley motosikletinin geliştirmenin ileri aşamalarında olduğunu gösteriyor. İlk modelin orta sıklet segmentinde yer alması muhtemel ve Royal Enfield ile rekabet edeceğini düşünüyoruz. Yeni modelin teknik detayları henüz gizli.

Harley-Davidson’ın satış ve servis operasyonlarını Hero MotoCorp yürütüyor. Bununla birlikte yeni orta sıklet bisiklet serisinin eskisinin perakende kanalları aracılığıyla satılması muhtemel diyebiliriz.

Harley-Davidson, sorunsuz bir geçiş sağlamak için Hero MotoCorp ile yakın işbirliği içinde çalışıyor.

Harley Davidson’dan Açıklama Geldi

Hero MotoCorp, Hindistan’da Harley-Davidson motosikletlerinin resmi distribütörü olacak. Aynı zamanda Amerikan bisiklet üreticisi için satış sonrası hizmetleri de yürütecek.

Harley-Davidson yedek parçaları markaya özel Harley-Davidson bayileri ağı ve Hero’nun mevcut bayilik ağı aracılığıyla satacak. Ayrıca, aksesuarları ve genel ürünler, binicilik malzemeleri ve giyim ürünleri de yer alacak.

Resmi açıklamada ‘İş modelimizi değiştirirken, yolculuğumuza Hero MotoCorp ile birlikte devam etmekten mutluluk duyuyoruz. Sürücülerimiz için sorunsuz bir geçiş sağlamak için Hero ile yakın bir şekilde çalışıyoruz. Sürücülerimize mevcut güncellemeleri sunuyoruz ve onlara Harley-Davidson motosiklet, parçalar ve aksesuarlar ile genel ürün satışlarının yanı sıra satış sonrası hizmetler, garanti ve HOG faaliyetlerinin Ocak 2021’den itibaren devam edeceğine dair güvence verdik.’ ifadelerine yer verildi.

Bir lisans anlaşmasının parçası olarak Hero MotoCorp, Harley-Davidson markası altında bir dizi birinci sınıf motosiklet geliştirecek ve satacak.

ABD merkezli Harley-Davidson Motor Co., Hindistan’ın en büyük iki tekerlekli araç üreticisi Hero MotoCorp Ltd ile ikonik motosiklet üreticisinin gelişmekte olan pazarlar için geliştirmeyi planladığı 250-500cc motosikletlerin üretimini dış kaynak olarak kullanmak için görüşmelerde bulunduğu ise söylentiler arasında.

“Harley Davidson” Bir Motordan Fazlası!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here