Hayatımıza giren cabrio SUV modelleri… Cabrio SUV’lerin piyasadaki en ilginç araç segmentlerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu otomobil segmentindeki araçlar, SUV’lar kadar konforlu, cabriolar kadar da gösteriş ve eğlenceli olmayı başarmaktadırlar. Fakat günlük hayatımızda bu tür araçlar ile nadir olarak karşılaşmaktayız. Bunun en önemli sebebi; Cabrio SUV’ların otomobil sınıfında çok ortada kalmasından kaynaklanmaktadır. Cabrio seven otomobil tutkunları, daha sportif ve yere yakın araçları tercih etmektedirler. Ayrıca SUV seven otomobil tutkunları da daha güvenli ve kafese sahip otomobilleri tercih etmektedirler. Bugünkü yazımda “Hayatımıza Giren Cabrio SUV Modelleri” listesini inceleyeceğiz. Favori otomobilinizi, yorumlara yazmayı unutmayın.

Land Rover Range Rover EvoqueHayatımıza Giren Cabrio SUV Modelleri

Land Rover, çarpıcı bir görünüm, şık, aerodinamik gövde, eşsiz 2 kapılı tasarımı ile son derece etkileyici durmayı başarmaktadır. Bu otomobil 237 beygir, 2.0 litrelik turbo şarjlı dört silindirli bir motora sahip olmaktadır. Gücünü ise dokuz ileri otomatik şanzımanı aracılığıyla dört tekerleğe göndermektedir. Ayrıca otomobilin iç ve dış tasarımına baktığımız zaman 18 inç jantlar, halojen farlar, gövde renginde kapı kaplaması, manuel olarak ayarlanabilen delikli deri direksiyon simidi, optimum ısıtmaya sahip deri koltuklara sahip olduğunu görebiliyoruz.

2017 Audi Cross Cabriolet QuattroHayatımıza Giren Cabrio SUV Modelleri

2017 Audi Cross Cabriolet Quattro, 4,62 metre uzunluğa sahip, iki kapılı, dört koltuklu bir SUV olmaktadır. SUV’nin kaputunun altında, ultra düşük emisyon teknolojisine sahip 243 beygir gücünde 3 litrelik bir TDI motor yatmaktadır. Adından da anlaşılacağı gibi, aynı zamanda Audi’nin Quattro yani  dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte gelmektedir. Son olarak Audi Cross Cabriolet Quattro, farklı arazileri aşmaya yardımcı olmak için elektrikli sürüş yüksekliği ayarına sahiptir.

Jeep WranglerHayatımıza Giren Cabrio SUV Modelleri

Jeep Wrangler,  tartışmasız piyasadaki en ünlü ve popüler üstü açılır SUV olmaktadır. Wrangler Unlimited olarak bilinen kompakt 2 kapılı model veya orta boy 4 kapılı modelleri vardır. Her model, çıkarılabilir bir hardtop veya softtop ile donatılmıştır. Ayrıca Jeep, yolcularına en üst düzeyde ve açık havada sürüş deneyimi sağlamak için kapılar bile çıkarılabilir yapmıştır. Bu arazi kullanımına hazır SUV, çeşitli motor seçenekleri, 3.6 litrelik bir V6, 2.0 litrelik bir turbo ve 3.0 litrelik bir dizel varyasyonuyla birlikte gelmektedir. Bütün araç paketleri 4×4 olarak satışa sunulmaktadır.

İkinci El Cabrio Otomobil İlanları

İkinci El SUV İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here