2019 Isuzu D-Max pick-up, her ihtiyacı karşılamaktadır.

Donanım serisinin en üstünde, Blade XTR ve Arctic Trucks AT35 isimli, doğal yaşam tarzı odaklı ‘Macera’ modelleri yer alıyor. Bu modeller çok iyi ve dolu donanımlı olarak gelir, ancak nispeten pahalıdırlar.

2019 d max

Ekonomik ve Güçlü

İncelediğimiz araç Isuzu D-Max’in, 2012’de gelen ikinci neslidir. Sürekli güncellemeleri kamyonet pazarına ayak uydurmasına yardımcı olmuştur. 2017’de kamyonun 2,5 litrelik dört silindirli dizel motoru, daha küçük 1,9 litrelik bir motor ile değiştirildi. Bu motor, 162bg aynı güç çıkışına sahiptir. Ancak iyileştirilmiş yakıt ekonomisi ve daha düşük emisyonlarla daha verimlidir. Bu, sunulan tek motor seçeneğidir, ancak baktığınız modele bağlı olarak altı ileri manuel ve otomatik şanzımanlar mevcuttur.

2019 Isuzu D-Max’in rakipleri, Mitsubishi L200 , Nissan Navara , Toyota Hilux , Ford Ranger , VW Amarok ve SsangYong Musso gibi tanınmış dişli kamyonetlerdir.

Tek kabin, uzatılmış kabin ve çift kabin gövdesi stillerinde sunulur; Isuzu ayrıca kullanıma hazır bir damper dönüşümü de sunar. Çelik jantlar, boyanmamış tamponlar ve temel bir iç mekan ile serideki en temel modeldir.

Yukon, uzatılmış ve çift kabinli gövde stillerinde satılır, ancak serinin geri kalanı yalnızca çift kabinlidir. Genişletilmiş kabin versiyonu koltukların arkasında ekstra saklama alanı sunarken, çiftli kabin, beş kişilik yer ile geleneksel dört kapılı bir düzene sahiptir.

Genel olarak, Isuzu D-Max, aile hayatından çok işe yöneliktir, ancak sağlam karakteri, ona atabileceğiniz hemen hemen her yükü taşıyacağı anlamına geliyor. 3.5 tona kadar çekebilen, yük yatağı ise bir ton kargoyu kolayca taşıyabilir.

2019 D-max Yükleme Alanı ve Pratiklik

Diğer üreticiler çift kabinlere odaklanırken, Isuzu Yardımcı iş modelinin tekli ve genişletilmiş kabin varyantlarını sunar. Ayrıca 4×2 ve 4×4 aktarma organları ile de mevcuttur.

Tek kabinli modeldeki yükleme bölmesi, 2.305 mm’ye 1.570 mm boyutlarındadır ve 1.282 kg (veya 4×4 modelde 1.196 kg) taşıma kapasitesi vardır. 1.795 mm x 1.530 mm boyutlarıdır.

Çift kabin, 1.552 mm’ye 1.530 mm’lik bir yükleme alanı alır, ancak yük kapasitesi seçtiğiniz modele göre değişiklik gösterir; maksimum 1.126 kg’dır. 4×4 modeller için çekme ağırlığı 3.500 kg olup, RWD modelinde 2.500 kg’a düşmektedir.

Elektrikli bir çeki demiri alıcı kancası, ayrıca yükleri yerinde tutmak için tavan çubukları, çerçeveler ve kargo rayları mevcuttur. Daha uzun yüklerin taşınmasına izin vermek için yükleme yatağının arkasına takılan bir yatak genişletici bile mevcuttur.

İKİNCİ EL D-MAX İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here