Pirelli Cinturato Winter 2 en iyi kış lastiği olarak seçildi.

Cinturato Winter 2 uluslararası dergiler tarafından “tavsiye edilen” kategorisindeki yerini aldı. Auto Bild ve Tyre Seeker dergilerinin yaptığı değerlendirme sonucuna göre Pirelli Cinturato Winter 2 en iyi kış lastiği olarak belirlenmiştir. Bu değerlendirmeler 2022 yılı kış süper testi amaçlı geliştirilmiştir. Karlı, ıslak ve kuru zeminler adına yol tutuş anlamında güvenlik testleri yapılmıştır. Yapılan testler ilk 20 lastiğin belirlenmesinde önemlidir. Sizler için hazırladığımız içeriğin detaylarını birlikte inceleyelim.

Pirelli Cinturato Winter 2

Pirelli Cinturato Winter 2: En İyi Kış Lastiği

Yapılan testlerle birlikte lastiklerin verimlilik performansı da ölçülmüştür. Yapılan testlerin sonunda Cinturato lastikleri en yüksek performansa sahip lastik olarak belirlenmiştir. Auto Bild örnek lastik seçilen Cinturato lastik için verimliliğin oldukça yüksek olduğunu belirterek, ıslak zemin üzerinde yol tutuş  ve kızaklama özelliklerinin başarısını vurguladı. Aynı zamanda Tyre Reviews isimli uzman yayın lastiğin tavsiye edilen kategorisinde değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Öyle ki, Cinturato lastikler yıl boyu farklı seçeneklere sahip olarak kullanıcılara sunulmakta. Pirelli özellikle de çevre dostu tasarım hedefiyle ürünler geliştirmeye başladı. Bu yaklaşımla birlikte yeni teknolojileri geliştirerek ürünlerinde yeniliğe açık bir hale geldi. Cinturato Winter 2 ve SUV modeller için itinayla tasarlanan Scorpion Winter 2 kış lastikleri tüm yenilikler sonucu ortaya çıktı. Bu tekerleklerin en önemli özelliği ise Pirelli’nin 3D kılcal kanal teknolojisiyle ürünlerini entegre etmiş olmasıdır. Lastiklerde aşınma durumu söz konusu olduğunda kılcal kanallar devreye giriyor. Aşınmada meydana gelen hasarların yerine yeni zikzak şekilli kanalların oluşmasını sağlıyor.

Böylelikle tüm bu yenilikler lastiğin uzun ömürlü olmasını destekliyor. Her türlü zeminde yol tutuşun da garantiliyor. Diğer bir önemli nokta ise, lastikler her türlü koşula gösterdikleri uyum sayesinde TÜV SÜD tarafınca sınıfının lideri olarak performans işareti kazanmışlardır. Lastik alanında uzman dergiler tarafından yapılan değerlendirmeler ise şu şekilde gerçekleşmiştir; 215/ 55 R17 ölçülerinde Auto Bild 56 lastik arasından ilk 20 lastiği belirlemiştir. Aynı şekilde Tyre Reviews dergisi de 225/ 45 R17 ölçülerinde olan dokuz farklı lastiği test etmiştir. Son olarak, Cinturato Winter 2 her anlamda ne kadar yetenekli olduğunu ortaya çıkarmış oldu.

Sizler Pirelli Cinturato Winter 2 kış lastiği hakkında neler düşünüyorsunuz? Öneri ve fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda yorum kısmında düşüncelerinizi de belirtebilirsiniz.

ARABAM GARAJ

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here