Yeni nesil Tiguan için Alman üreticinin özenli çalışmalar yürüttüğünü bilmekteyiz. Öyle ki, Volkswagen’in C segmentinde yer alan temsilcisi Tiguan halen satışta olan nesliyle birlikte uzun zamandır bizlerle birlikte. Araçlar otomobil üreticileri tarafından belirli çalışmalar sonucu makyaj operasyonları geçirmekteler.

Tiguan’da her ne kadar belirli makyaj operasyonları geçirmiş olsa da kendi rakipleri içerisinde daha eski bir görünüme sahip. Bu amaç doğrultusunda Alman otomobil üreticisinin Tiguan’ın yeni nesli üzerinde itinalı bir çalışma başlattığını söyleyebiliriz. Dilerseniz sizler için hazırladığımız içeriğin detaylarını inceleyelim.

Alman Üretici Yeni Nesil Tiguan İçin Çalışmalara Başladı!

İlk olarak 3. Nesil Tiguan’ın yeni nesilde yer alan Golf ve ID modellerinden esinlenerek yeniden tasarlanacağını düşünmekteyiz. Böylelikle aracın tasarımı kullanıcıları büyük ölçüde yüksek bir beklenti içerisine sokuyor. Ayrıca farlar ve büyük ızgara takımları araca fazlasıyla etkileyici bir görünüm kazandıracaktır. Genellikle yeni nesil adına yapılan tasarımlar eski nesle göre daha yumuşak bir görünüme sahip olmakta. Aracın arka kısmında ise büyük değişikliklerin yapılması beklenmektedir.

2021 tiguan

Bir diğer önemli nokta ise yeni nesil Tiguan’ın  iç mekan tasarımında önemli değişikliklerin yer alacağını sizlerle paylaşalım. Özellikle de aracın konsol kısmında büyük bir ekran konumlandırılması bekleniyor. Bu yönüyle Volkswagen’in elektrikli araç ailesine ait bazı teknik özelliklerin yeni nesil Tiguan’a entegre edilmesini de beklemekteyiz. Yeni multimedya yazılımlarının da bu model için geliştirileceğini hatırlatmakta fayda var.

yeni nesil tiguan

Ancak tamamen elektrikli bir ünite beklentisinin yanlış olduğunu belirtelim. Bu açıdan yeni nesilde içten yanmalı motorlara da yer verilecek. Çalışmaları devam eden yeni nesil Tiguan’ın iki seçenekle kullanıcılarla buluşma ihtimali var. Bu seçeneklerden biri şarj edilebilen hibrit versiyonu bir diğeri de dizel seçeneği olarak bilinmekte. Son olarak yeni nesil Volkswagen Tiguan için henüz net bir çıkış tarihi belirlenmemiş. Bizler de 2024 yılına kadar tanıtılacağını düşünmemekteyiz. Çünkü yeni neslin çalışmaları ve tasarımın geliştirilmesi uzun bir zaman alacaktır.

Sizler Yeni Nesil Tiguan hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşünce ve önerilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda fikirlerinizi yorum kısmında da paylaşabilirsiniz.

İkinci El Volkswagen Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here