2024 Mercedes-AMG GT 4 Kapılı Görüntülendi

0
2173
2024 Mercedes-AMG GT 63 S E

2024 Mercedes-AMG GT 63 SE Performansı bazı küçük güncellemeler alacak. 2024 GT 63 SE Performance’ın performansı muhtemelen yükseltilmeyecek. 4 kapılı amiral gemisi 63 S E Performance görünümünde ilk kez test edilirken görüntülendi.

Mercedes-AMG, GT 4 Kapılı Coupe’u 2018’de tanıttı. 2021’in ortalarında çok ince olmasına rağmen ilk makyajını yaptı. Birkaç yıl sonra başka bir makyaj üzerinde çalışacak. Hatta bu biraz daha belirgin olabilir. Ayrıca 2023 Mercedes-AMG GT Coupe Render Görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz!

Farlarda Değişiklik Bekleniyor

2024 Mercedes-AMG GT 63 S E

Makyajlı GT açık mavi prototip, ön panel boyunca siyah beyaz bir kamuflaj kaplamasıyla görüyoruz. Bununla birlikte yeni bir tampon, ayırıcı, revize hava girişleri ve ince ayarlı bir ızgara gibi önemli tasarım değişikliklerini gizlemiş. Kesin revizyonları tespit etmek zor olsa da, makyajlanan AMG GT 4 Kapılı Coupe’nin farları farklı. Yani Mercedes, mevcut otomobille aynı aydınlatma birimlerine sahip bu prototipe rağmen değiştirecek.

2024 Mercedes-AMG GT 63 S E

Ön panelin ötesinde, bu prototipin arka bagaj kapağında küçük bir kamuflaj şeridine sahip. Ayrıca bir çift geçici egzoz görebiliyoruz. Arka panel boyunca kamuflaj olmaması, değişmeyeceğini gösteriyor. Ancak bu prototipte üretim modelinde yer alacak güncel parçalardan bazılarının eksik olması kesinlikle mümkün.

Güncel Bilgi-Eğlence Ekranı

2024 Mercedes-AMG GT 63 S E

Aralık 2022’de çekilen casus fotoğraflar da otomobilin iç kısmına bazı yeni unsurların ekleneceğini ortaya çıktı. Bu yeni unsurlar ise beklediğimiz değişiklikler. İlk olarak dokunmatik yüzey denetleyicisinin yerine yeni bir döner kadran yerini aldı. Ayrıca Mercedes-AMG’nin otomobilin bilgi-eğlence ekranını ve dijital gösterge tablosu da güncel olarak karşımızda.

Muhtemelen Mercedes-AMG GT 63 S E Performance’ın aktarma organlarında çok az değişiklik göreceğiz. Bu nedenle, bir elektrik motoru ve 6.1 kWh pil takımıyla birlikte çalışan çift turboşarjlı 4.0 litrelik bir V8 kullanmaya devam etmeli. Böylece süper sedanın 2.9 saniyede 100 km/s hıza ulaşmasını sağlayan toplam 831 hp ile sonuçlanmalıdır.

Trink Sat

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here