Kullanışlı yenilikleriyle birlikte 2022 Ford Kuga Black Package aileye ekleniyor!

Otomobil üretenler ürün gamlarını geliştirerek ailelerine yeni ürünler eklemeye devam ediyorlar. Ford ise bu geleneğe yeni bir soluk getirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. 2022 Ford Kuga Black Package ST Line paketi üzerine geliştirilerek gelecek. Sizler için hazırladığımız içeriğin detaylarını birlikte inceleyelim.

2022 Ford Kuga Black Package Hakkında Detaylar

Son zamanlarda otomobil üreticileri tarafından karanlık temalar üzerine tasarımlar ön plana çıkarılmakta. Bu yeni karanlık temalı tasarım için Ford kendisinin geliştirdiği AGR onaylı konforlu koltuklarını kullanmayı düşünmekte. İddia ise şöyle, araca dışarıdan bakıldığında yenilemenin farkına varılacak. Jantlarla birlikte temel farkı hissedeceğimiz güçlü tasarımlar bizleri bekliyor. Temanın temel rengi siyah olarak belirlenerek, 20 inçlik setin tüm versiyonlar için sunulması planlanmakta.

ford kuga black

Özellikle ST Line paketi üzerine geliştiriliyor olması aracın alt kısmında sportif bir tasarıma olanak sağlamakta. Tüm bunların yanında siyah aynalar da aracın genel tasarımıyla bir bütünlük sağlıyor. Aracın hibrit versiyonunun 2,5 litrelik benzinli motor yer alırken yeni tasarımda elektrik ünitesinin de desteği sayesinde 225 PS’lik güç ortaya çıkacak. Böyle bir versiyon için sürücüler 67 kilometre elektrikli sürüş yapabiliyor. Aynı zamanda Black Package Kuga’nın diğer motor seçenekleriyle de alınabildiği bilgisini paylaşmakta yarar var.

ford kuga black

Daha önceleri ailenin en pahalı üyesi olarak karşımıza çıkan Kuga modeli, hibrit sürüş deneyimiyle kullanıcılarla buluşmuştu. İlk önce hibrit model için sürüş deneyimi sırasında motor sesinin oldukça izole edildiğinin önemi belirtilmiştir. ST Line paketi üzerine geliştirilerek farklı donanım paketleriyle tercih edilebilmiştir. Türkiye pazarına da 2020 yılı içerisinde giriş yaptığını bilmekteyiz. Öyle ki, markanın da temel hedefi yeni jenerasyonlarıyla farklı kullanıcılara ulaşmaktır. Hal böyle olduğunda mevcut otomobil modellerini popüler tasarımlarla buluşturmak için çalışmalara hız kesmeden devam edilmesi gerekmektedir.

Son olarak özel bir versiyon olarak karşımıza çıkacak olan model, aracı daha dikkat çekici bir hale getirmekte. Özellikle de karanlık tasarımları sevenler için kuşkusuz tercih edilen bir versiyona hazır olun.

Sizler Ford Kuga Black Package modeli hakkında neler düşünüyorsunuz? Öneri ve fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca yorum kısmında da düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

İkinci El Ford Araç Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here