2021 Tesla Model 3 Özellikleri Günyüzüne Çıkmaya Başladı

2
6873
tesla

2021 Tesla Model 3 için yeni özellikler resmi olarak açıklandı. Geçtiğimiz hafta içinde 2021 Tesla Model 3 tasarımdaki jant değişimi ve birkaç yeni özelliği hakkında ipuçlarını öğrenmiştik ancak bugün birçok şey resmi olarak açıklandı.

2021 Tesla Model 3 Menzili Arttı

Yeni Tesla’daki estetik değişimlerin yanı sıra “Heat Pumb” adı verilen sistem sayesinde de verimlilik oldukça iyileştirildi ve bunun sonucunda da 2021 Tesla Model 3’ün menzili hatırı sayılır derecede yükseldi.

  • Uzun menzilli çift motor versiyonunda tam 48 kilometrelik bir artışla, 568 kilometrelik yeni bir menzil değeri yakalandı.
  • Standart Range Plus versiyonundaki menzil değeri ise 20 kilometre artarak 423 kilometreye ulaştı.
  • Performans versiyonunda ise menzil değeri 15 kilometre artarak 506 kilometre oldu.

Test sonuçları henüz açıklanmasa da 2021 Tesla Model 3’ün oldukça verimli bir tüketim sunacağı aşikâr.

Yenilenen Model 3’ün İç Mekanı

Yeni Model 3, elektrikli bir gövde, yeni çift camlı pencereler ve çeşitli estetik değişiklikler gibi yeni özelliklere sahip. Ayrıca sıcak bir hava katılmış kokpitte ise yeni metalik cilalı direksiyon simidi ve yeni orta konsol ile daha büyük bir değişiklik görülüyor.

Tesla Model 3 Dış Tasarımı: Jant-i Olmuş

Jant açısından büyük bir değişime uğrayan Tesla, Model 3 jant serisini 18 inç ve 19 inç jant tasarımlarıyla tamamen güncelledi ve sedan’a da yeni 20 inç Überturbine jantları getirdi.

Tüm versiyonlarının 0’dan 100’e çıkma sürelerini de ciddi şekilde azaltan Tesla; Model 3’ün 2021 güncellemesine, otomatik karartmalı aynaları da eklemiş.

2021 Tesla Model 3 Fiyat

Yakın zamanda Lucid Motors ile rekabet içerisine giren Tesla, geçtiğimiz günlerde Model S’in fiyatında indirim üstüne indirim yapmıştı. O indirimlerle ilgili olan yazımızı alttaki butona tıklayarak okuyabilirsiniz.

Lucid Motors ve Tesla Arasındaki Rekabet Kızışıyor

Belki bu rekabetin de etkisiyle yeni Tesla Model 3 fiyatları aşağıdaki gibi oldu.

  • Tesla Model 3 Standart Range Plus: $ 37.990
  • Tesla Model 3 Long Range: $ 46.990
  • Tesla Model 3 Performance: $ 54.990

teslafiyat

Tasarımında birkaç ufak iyileştirmeler de eklenen 2021 Tesla Model 3 ile ilgili değişimlerin tamamı hakkında açıklamalar yapılmadı. Ancak resmi yollardan yeni özellikler açıklandığında yazımız güncellenecektir. Otomotiv dünyasındaki anlık gelişmelerden hemen haberdar olmak için bizleri takip etmeye devam edin.

İkinci El Otomobil Fiyatları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here