Kask Listesi: Üç Adet Adventure Kask

0
2003
Kask Listesi

Motosiklet kullanımında en önemli ekipmanlardan biri olan motor kaskı sizi rüzgar, zorlu hava şartları ile uçuşan sinekler ve böcekler gibi bir çok kötü faktörden korur. Ayrıca olası bir kaza anında arabadaki ehliyet kemeri ne kadar önemliyse, kask unsuru da motosiklet ile yolculuk esnasında büyük önem arz ediyor. Kısa mesafelerde dahi kullanılması gereken bir ekipman olan kask, motosikletteki en iyi koruma aracıdır. Bizde arabam.com olarak 2020 model adventure kask listesi arasından tercih edilebileceğiniz üç modelin genel detaylarını sizlerle paylaşacağız. Her bir kaskın kendine göre has özellikleri ve dış kabuk yapısı var. Hazırsanız ilk kaskımızla başlayalım. Detaylar için “Kask Listesi: Üç Adet Adventure Kask” yazımızı okumaya devam edin.

Adventure Kask Listesi

1. AGV AX-9 Kask

Agv AX-9 Solid

AGV AX-9 hafif karbon, aramid ve fiberglas kabuk ve optimum aerodinamik ile yeniden tasarlanmıştır. 2 adet arka kısımda, 3 adette ön kısımda olmak üzere sahip olduğu 5 havalandırma deliği ile üstün havalandırma sağlıyor. Ayarlanabilir çene havalandırması ve iç kısımda, kaskla birlikte gözlük kullanımında da rahatlık sağlaması adına optimum konfor düşünülmüş. Yanak pedleri ile üst astarı nem emici bir özelliğe sahip. Boyunluk kısmı da oluşan nem ve ıslaklığın kaskın içine geçişini önlemek adına suya dayanıklı bir şekilde tasarlanmış. Ayarlanabilen tepe noktasına ve hoparlör ceplerine de sahip olan bu kaskın XS-MS , ML-XL ve 2XL olmak üzere üç farklı boyutu mevcut. İç yapısı da neme ve suya son derece dayanıklı olan bu kask oldukça konforlu diyebiliriz. AGV AX-9 kaskın satış fiyatı 5.500 TL ile 6.600 TL arasında değişiyor.

2. Scorpion EXO AT950 Kask

Buy Scorpion EXO-AT950

Scorpion EXO-AT950 kask, en iyi özelliklerin bir arada toplanmasıyla tasarlandığından dolayı onun için kask dünyasının hepsi bir arada İsviçre çakısıdır deniyor. LG Polikarbonat kabuk, modüler çene çubuğu ile rahat bir sürüş deneyimi sunarken, off-road tarzı tepe ve güneşi engelleme özelliği ile çok yönlü bir sürüş imkanı sağlıyor. 11 cm’lik geniş göz portunun yanında sahip olduğu Everclear buğu önleyici yüz siperi ve Speedview açılır dahili güneşlik gibi ek özelliklerle de net bir görüş sağlıyor. Gözlük uyumlu yanak yastıkları ve KwikWick II astar ile de konforlu bir sürüş deneyimi yaşamanıza olanak sağlıyor. Ayrıca bu kaskta çift konumlu ağız havalandırması bulunuyor. İlk konumdaki buz çözücü, ikinci konumdaki ise  buz çözücü ve havalandırma görevi görüyor. İletişim sistemi ve hoparlör cepleri de bulunan bu kask aldığınız andan itibaren 5 yıl garanti özelliğine sahip. Scorpion EXO-AT950 kaskın fiyatı 2.400 TL ile 2.600 TL arasında değişiyor.

3. Shoei Hornet X2 ADV Kask

SHOEI HORNET ADV KASK

Shoei Hornet X2 macera kaskı olarak da biliniyor. Macera severler için sınır tanımaz düzeyde özelliklere sahip olan bu kask, yüksek performans sergiliyor. Ağızlık kısmı ve çene çubuğunun şekli, hava girişini ve havalandırma performansını iyileştirirken, sürücüsüne arazi içerisindeyken bile daha fazla nefes alabilmesi için gerekli ek hava alanı sağlayabilmek adına tasarlanmış. Geleneksel off-road ağızlığını iyileştiren Shoei Hornet X2 ADV, olumsuz hava şartlarına karşı da ekstra koruma sağlıyor. İki deklanşör kontrollü üst hava kanalı ve çok kademeli alt havalandırma kapağı ile sürücülerin zorlu sürüş koşullarında hava akışını iyi bir şekilde ayarlamasını sağlıyor.

Hornet X2 ADV’de 3D şeklinde tasarlanan yanak pedleri ve çıkarılabilir kulak pedleri de bulunuyor. Ayrıca sahip olduğu Max-Dry System II astar malzemesi teri ve nemi hızla emiyor ve dağıtıyor. Bunun yanında çift katmanlı çok yoğunluklu EPS astar ile havalandırmadan ödün vermeden daha kompakt bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Bahsetmiş olduğumuz bu EPS astar, başın etrafında bulunan önemli darbe alanlarında değişen yoğunluklarda köpük sağlamak üzere tasarlanmış. Bu sayede oluşabilecek darbelere karşı gelişmiş bir darbe emilimi sağlıyor. 3D Max-Dry System II Interior ile sürücünün kafasının konturlarına uyacak şekilde üç boyutlu olarak şekillendirilmiş. Yüksek hızlı sürüşlerde bile sağlam bir tutuş sağlayan kask, rahat bir şekilde kafanıza oturuyor. Olası bir kaza anında EQRS (Acil Hızlı Bırakma Sistemi), acil durum personelinin yanak pedlerini yaralanan sürücünün kafasından kolayca çıkarmasına olanak sağlıyor. Shoei Hornet X2 ADV kaskın fiyatı ise 3.900 TL ile 5.200 TL arasında değişiyor.

Ayrıca;
2. El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here