Porsche 911 Turbo S’nin En İyi Özelliği

0
4126

Porsche 911 Turbo S’nin En İyi Özelliği… 2021 Porsche 911 Turbo S, önceki modellerine göre daha fazla beygir gücü ve tork üreten 3,8 litrelik sağlam bir motorla satışa sunuluyor.  Porsche, yakın zamanda yeni ve en çok beklenen Porsche 911 Turbo S modelini açıkladı. Bu güncellenmiş versiyon, daha şık bir tasarım, sportif bir iç mekan, farklı sürüş modları ve aerodinamik ince ayarlarla tamamlanan daha yüksek bir performans sunuyor.

2021 Porsche 911 Turbo S, önceki modele göre daha fazla beygir gücü ve tork üreten 3,8 litrelik sağlam bir motorla birlikte gelmektedir. Normal versiyon olan 580 beygirden Turbo S’nin güç statüsü 640 beygire yükseltildi. Bu yükseliş, daha iyi hızlanma, daha iyi hız ve – ek tork sayesinde verimli ve enerji tasarruflu bir sürüşü kullanıcıya ulaştırmaktadır. Ayrıca Turbo mirası, aracın değerini ve momentumunu taşıyan özelliklerden birçoğuna sahiptir.

2021 Turbo S bir coupe ve bir cabriolet versiyonu da bulunmaktadır. İstatistiklerine göre McLaren 720S, Aston Martin Vantage ve diğer sportif muadilleriyle rekabet edecek şekilde ayarlandı. 2021 Porsche 911 Turbo S, lastik parçalayan 640 hp motor ve 330 kilometrelik son hızıyla çıtayı yükseltmektedir. Ayrıca bu özellikler ve istatistikler, şimdiye kadar üretilmiş en hızlı Porsche olmasını sağlıyor. “Porsche 911 Turbo S’nin En İyi Özelliği” adlı içeriğimizde Porsche Turbo S’nin neden şimdiye kadarki en havalı Porsche olduğu konusunda biraz fikir vereceğiz.

2021 Porsche 911 Turbo’nun Motoru Ekstra 60 Beygir Güç ve 50 Nm Tork KazanıyorPorsche 911 Turbo Snin En İyi Özelliği

Yeni Porsche 911 Turbo S’nin en göze çarpan özelliği, etkileyici bir statüye sahip olan ve diğer tüm Porsche Turbo’ların üzerinde parıldayan güç aktarma organıdır. Porsche 911 Turbo S, önceki modelden farklı olarak 640 beygir gücü ve 799.93 Newton metre tork üreten çift turbo şarjlı 3.7 litrelik altı silindirli bir motora sahiptir. Bu değerler, geçen yılki Turbo S’ye göre fazladan 60 hp güç ve 50 nm tork anlamına geliyor.

Turbo S, normal bir 911 Turbo gibi yalnızca daha iyi performans gösterir. Motoru size bir Porsche’de olduğunuzu anında hatırlatan o belirgin kükremeyi sunar. Sportif egzoz sistemini seçmek size daha da güçlü ve daha derin bir motor sesi verir. Gaza her bastığınızda duymaktan hoşlanacağınız egzoz sesi, arabanın gerçek kimliğini ortaya sunar.  Turbo S ayrıca çevik bir direksiyona ve 8 vitesli otomatik şanzıman sistemine sahiptir.  Önceki modelle karşılaştırıldığı zaman 2021 yılındaki yeni Turbo S inanılmaz derecede daha hızlıdır. Ayrıca Porsche 911 Turbo S, en iyi yarış pisti performansını gerektiren inanılmaz bir hızlanma seviyesi sağlar. 640 beygir gücü sayesinde Turbo S, 2.6 saniyelik 0-100 km/s hızlanması ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

Bu aracın hızlı oluğuna inanmayanlar için bir karşılaştırma yapacak olursak McLaren 720S 0’dan 100 kilometre hıza 2.8 saniyede ulaşmaktadır. Böylece McLaren 720S, 911 Turbo S’den 2 saniye geride kalmaktadır. Ayrıca Turbo S’nin McLaren’den daha ağır olduğunu düşünürsek, 911 Turbo’nun hala 0,2 saniyelik hız avantajını kullanmasının oldukça ilham verici olduğunu anlayabiliriz.

Bir diğer özellikten bahsedecek olursak Turbo S harika bir otoyol ve şehir performansı gerektiren dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte geldiğini söylemeliyiz. Bu modelle ilgili bir başka harika şey de, en yüksek torkunu kısa patlamalarda dağıtabilmesidir.

2021 Porsche 911 Turbo S, Aerodinamik Avantajlara SahipPorsche 911 Turbo Snin En İyi Özelliği

Ekstra yüksek performans için Porsche 911 Turbo S, gövde yapısında büyük bir yenileme gerçekleştirildi. Yeni Turbo S, ayarlanabilir bir ön ayırıcı, ön aktif aero çıtaları, üç konumlu bir arka rüzgarlık ve daha geniş bir uzatılabilir arka kanat şeklinde aerodinamik iyileştirme ile donatılmıştır. Daha büyük arka kanat, yüksekliği ve açısı ayarlanabilir ve sürüş moduna bağlı olarak dört farklı ayar arasında otomatik olarak geçiş yapabilmektedir. Arka kanat, yoğun frenleme koşullarında hava freni görevi de görür.

Porsche, genel olarak çarpıcı bir dış tasarıma sahiptir. Çoğu sadeliğin beklediği gibi temel Turbo S nispeten daha geniştir ve yine de kendine özgü stilini taşımaktadır. Ayrıca 1,649 kilogram ağırlığındaki Yeni Turbo S, mükemmel yol tutuşu ile sürücüsünü ve yolcularını her zaman mutlu edecektir. Sonuç olarak Alman mühendisliğinin en iyi yapıtlarından biri olan Porsche 911 Turbo S, rakiplerinin oldukça ötesinde olan mükemmele yakın bir otomobil modelidir. Eşsiz tasarımı, güçlü yapısı ve ikonik tarihini göz önünde bulundurduğumuz zaman Porsche 911 Turbo S, bir kez daha rakiplerinin ötesinde yer almaktadır.

İkinci El Porsche 911 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here