Paul Walker’da herkesin en sevdiği sokak yarışı film serisinin yıldızı olmaktan çok daha fazlası vardı. İşte Paul Walker Kimdir? Hakkında Bilinmeyen Her Şey… 

Paul Walker, zamanından çok önce kaybettiğimiz harika bir aktördü. Paul Walker, tüm zamanların en yüksek hasılat yapan beş serisinden biri haline gelecek olan Hızlı ve Öfkeli filmlerinin ana karakteriydi. Harika bir oyuncu ve şofördü ama ekran dışında daha da iyi bir insandı. Bu yüzden onun hakkında bilinmeyen her şeyi yazıyoruz. İnsanlar, Hızlı ve Öfkeli’nin başrolünün nasıl biri olduğunu bilmeyi hak ediyor. Yardımcı yıldızları Tyrese Gibson ve Vin Diesel ile en iyi arkadaştı. Brian O’Conner rolünü üstlendi çünkü gizli bir polisin yarış arabası sürücüsü olması fikrini seviyordu. Bu içerik, hem ekrandaki hem de ekran dışındaki hayatı hakkında gerçeklerle doludur. Özünde sörfçü bir adamdı. Hayatı kısa kesilmemiş olsaydı daha da muazzam bir kariyeri olurdu. İşte Paul Walker kimdir? Hayatı hakkında bilinmeyenler…

Paul Walker Jiu-Jitsu’da Kahverengi Kuşaktı

Paul Walker, filmlerinde oldukça savaşçı olmasının yanı sıra, gerçek hayatta da uğraşmak isteyeceğiniz biri değildi. Siyahtan sonra en yüksek ikinci kuşak olan Brezilya Jiu-Jitsu’da kahverengi bir kuşaktı ve aslında hala bulabileceğiniz Brezilya Jiu-Jitsu maçlarının çevrimiçi / online videoları var. 2013 yılında, trajik ölümünden iki haftadan kısa bir süre sonra Walker, California’daki Paragon Brezilya Jiu-Jitsu akademisinde uzun süredir eğitmeni ve arkadaşı Ricardo Miller tarafından ölümünden sonra siyah kuşakla onurlandırıldı.

Paul Walker ve National GeographicPaul Walker Kimdir? Hakkında

Paul Walker’ın Deniz Biyolojisi bölümünün hayatında büyük bir rol oynadığı yer burası: 2010’da, National Geographic’in büyük beyaz köpekbalıklarını izleme hakkında bir TV belgeseli olan Shark Expedition‘a katıldı. Ondan önce 11 gün boyunca Meksika kıyılarında bir film ekibi ve köpek balığı uzmanlarıyla birlikte kanalın Büyük Beyaz Keşfi için büyük beyaz balinaların görüntülerini çekmişti. 2013’ün Köpekbalığı Haftası’nda da Spawn of Jaws‘da yer aldı ve burada arkadaşı Dr. Michael Domeier’in bölgeyi korumak için yavrulama alanlarını bulma umuduyla büyük beyaz bir köpekbalığını etiketlemesine yardım etti. O da 2014 belgeseli Expedition Great White Big Mama‘nın bir parçasıydı.

2 Fast 2 Furious’taki Arabasıyla Ödül Aldı

2003 yılında Paul Walker 30 yaşındayken, “Choice Movie Chemistry” için Teen Choice Ödülü’nü komik bir şekilde kazandı. Bunun sebebi; kullandığı 1999 model Nissan Skyline GT-R R34 ile oldu. Ben Affleck ve Jennifer Garner (Daredevil) ve Jim Carrey & God (Bruce Yüce) diğer adaylar iken, “Paul Walker ve arabası” kazanan oldu. Ayrıca 2002 MTV Film Ödülleri’nde başrol oyuncusu Vin Diesel ile “En İyi Ekran Takımı” ödülünü kazandı. Ayrıca 2009, 2011, 2013 ve 2015’te Teen Choice Ödülleri kazandı (Hızlı 5’ten Öfkeli 7’ye kadar).

İlk Filmde Dublör Kullanmadı Paul Walker Kimdir? Hakkında

Paul Walker gösteri yapmaktan korkmuyordu. Aksiyon sahnelerinde kendisinin oynamasını tercih ediyordu. Bu içeriği okuduktan sonra bu konu, büyük bir sürpriz olmamalı. O bir Jiu-Jitsu kahverengi kuşağıydı. köpekbalıklarıyla yüzdü, büyükbabası birinci sınıf bir boksördü… Aksiyon sahnelerini çekmek için tüm araçlara ve cesarete sahipti. Kesinlikle onları incinmeden çekecek kadar gençti. Yine de yaptığı bazı gösteriler oldukça akıllara durgunluk veriyordu.

Hızlı ve Öfkeli’ye İmza Atma Nedeni

Bir insanın hayatını değiştiren küçük anları okumak çılgınca: Bir insanın verdiği kararlar onlara yeni kapıları açar. Paul Walker’ın durumunda, gizli polis oynama fikrini Donnie Brasco’daki gibi havalı bir polis karakteri olmak istediği için imzaladı. Hızlı ve Öfkeli serisine katılmasının nedeni buydu ve gerisi tarih oldu. Hepsi Donnie Brasco’yu sevdiği ve onun gibi olmak istediği içindi. Sonunda Paul Walker’ın yer aldığı F&F filmleri Donnie Brasco’dan milyarlarca dolardan daha fazlasını kazanacaktı.

Ekranda Kendini İzlemekten Nefret Ederdi

Büyük zekaları ve daha büyük kişilikleri olan birkaç oyuncu var. Sadece ilgi odağı olmak yeterli değil ve etrafta dolaşmak için asla yeterli şöhret yok. Ancak çok daha alçakgönüllü olan ve perde arkasında insanların bilmediği şeyler yapan başkaları da var. Paul Walker’la ilgili ilginç bir şey, kendini ekranda izlemekten nefret etmesiydi. Saygılarını göstermek için prömiyerlere çıkacaktı fakat ondan sonra oyunculuğunun utanç verici olduğunu düşünerek filmlerini bir daha asla izlemeyecekti. Johnny Depp, kendi filmlerini hiç görmediği iddia edilen başka bir aktör.

F&F’de Nissan Skyline R34’ün Sahibi Paul Walker Kimdir? Hakkında

Evet, Brian O’Conner’ın Hızlı ve Öfkeli serisinde en sık kullandığı araba aslında Paul Walker’a aitti. Bu yüzden ona karşı biraz duygusallık vardı. Filmler için kullanılan dokuz Skyline’dan biriydi fakat tek gerçek olanıydı. Diğerleri VW Beetle şasisine takılan dublör arabalardı. Sadece bu değil, Paul Walker, Hızlı ve Öfkeli filmlerinde kullanılan tüm arabaların  seçilmesine de yardımcı oldu.

Yarış Arabası Sürücüsüydü

Sadece Hızlı ve Öfkeli serisinde ekranda bir yarış arabası sürücüsü olduğunu kastetmiyoruz çünkü bu oldukça açıktır. Ancak Paul Walker’ın gerçek hayatta da bir yarış arabası sürücüsü olduğunu biliyor muydunuz? Evet, aslında Redline Time Attack yarış serisinde yarıştı ve AE Performance Team‘deydi. 2010 West Coast etkinliğinde Street Tire sınıfında bir BMW M3 E92 kullandı. Bundan önce R34 Nissan Skyline GT-R ve bir Porsche 911 GT3 RS ile yarışmıştı.

Üst Düzey Performans Araba Mağazasının Sahibiydi

Paul Walker Kimdir? Adlı içeriğimizdeki son konumuz, başarılı oyuncunun yarışlara olan gerçek tutkusudur. Paul Walker, sadece Hızlı ve Öfkeli filmlerinde değil, gerçek hayatta da gerçek bir araba tutkunuydu. Yeterince ifade edilemez ama hayatındaki araba ile ilgili şeylere baktığımızda kanıtlanabilir. Örneğin Always Evolving adlı üst düzey bir performans otomobil mağazasına sahipti. Dükkan Valencia, California’da bulunuyordu ve egzotik ayarlarını tanıtmak için sık sık araba buluşmaları yapıyordu. Aslında 2013’te kaza yaptıklarında Porsche’yi kullanan adam Roger Rodas, Always Evolving’in CEO’suydu ve aynı zamanda Walker’ın mali işler danışmanıydı.

İkinci El Araç İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here