Gran Turismo 7’de Sürmek İsteyeceğimiz Arabalar

0
2212

4 Mart 2022’de piyasaya sürülen Gran Turismo 7, 420’den fazla benzersiz arabaya sahip olacak fakat burada denemek için en heyecanlandığımız birçok farklı model var. İşte Gran Turismo 7’de Sürmek İsteyeceğimiz Arabalar…

Video oyunları, oyuncuların gerçek dünyada duyulmamış sınırsız olanaklarla yeni bir dünyaya girmelerini sağlar. RPG’lerin fantastik dünyaları veya birinci şahıs nişancıların yoğun savaşları gibi yarış video oyunları dünyası da oyuncuları direksiyonun arkasına sürükleyici bir ortama yerleştirir. Nurburgring, Suzuka Pisti ve Willow Springs gibi dünyanın en ünlü pistlerinden bazılarında sürüş yakalama şansını, bu oyunlar sayende elde edebiliriz. Ek olarak yarış oyunları, harika arabalar sürme fırsatı sunmaktadır. Ayrıca hiçbir araba yarış oyunu serisi, sürmek için çok çeşitli araçlar sağlama konusunda Gran Turismo’dan daha harika ve iyi olduğunu kanıtlamamıştır.

Gran Turismo 7 – Porsche 911 RSR

Porsche 911, çeşitli varyantlarla her zaman popüler olan yarış serisine geri dönüyor. En eğlenceli olmayı vaat eden Porsche 911 RSR. Type 991’i temel alan Porsche 911 RSR, gerçek hayattaki LM-GTE sınıfında yarışmak için üretildi. Porsche 911 RSR, oyunda ortaya monte edilmiş 4.0L yatay olarak zıt altı silindirli motora sahiptir. Direkt yakıt enjeksiyonu 502 hp üretir. İyi lastiklerle RSR, Gran Turismo 7’de bir efsane olacak!

Gran Turismo 7 – McLaren F1 GTR

Mükemmel bir yol otomobili olarak geliştirilen Mclaren F1, sonunda motor sporları için bir F1 üretmek için yeterli baskıyı gördü. 1995 yılında GTR, rafine aerodinamik ve pist için ek değişikliklerle tanıtıldı. Sonuç McLaren F1 GTR oldu. McLaren F1 GTR, 1998’de389 km/s ile rekor hıza sahip bir BMW 6.1L V12 motor kullandı! Bu tür bir hızla F1 GTR , Gran Turismo 7’nin pistlerindeki en hızlı otomobillerden biri olacak.

Gran Turismo 7 – Honda NSX Gr.

2017 NSX’e dayanan Honda NSX Gr.  bir GT3 otomobilinin maruz kalacağı özelliklere dayanan sanal bir otomobildir. Gerçek bir NSX GT3 mevcut olsa da dikkate değer farklılıklarla Acura ile stilize edilmiştir. Gran Turismo 7 pistlerinin çevresinde 568hp motor, NSX Gr ile ilgi çekici ve hızlı olacak.

Gran Turismo 7 – Alfa Romeo 4C Gr. 3Gran Tourismo 7de Sürmek İsteyeceğimiz Arabalar

Gran Turismo’nun yaklaşan oyunu için Alfa Romeo 4C GR. 3, 4C Launch Edition’a dayanan, heyecan verici bir görünüm kazandıracak. Alfa Romeo 4C Gr.3 gerçek hayattan sanal hayata geçene en gerçekçi otomobilin başka güzel örneğidir. Alfa Romeo 4C, hayranların favorisidir ve 495 beygirlik bir motorla dönüş yapmak, saatlerce sürecek sonsuz eğlence anlamına gelir. 4C Gr.3, yol tutuşu ve virajlardan çıkış hızıyla beğeni topluyor ve pistlerin rakipsiz olduğunu kanıtlıyor.

Gran Turismo 7 – Ford GT40

Ferrari, Ford’a satış yapmadığında otomobil dünyası büyük fayda sağladı ve sonuçta ortaya çıkan süper otomobil, rakibini yendiği ortaya çıktı ve efsaneler haline geldi. 1966 Le Mans’ı kazandıktan sonra GT40, motor sporları dünyasını hayrete düşürerek arka arkaya dört kez kazanmaya devam etti. Gerçek dünyadan gelen bu soyağacı, bir Ford GT40 kullanma fırsatıyla sanal dünyaya dönüşüyor. 4.7L V8 OHV motora sahip GT40, Gran Turismo 7 pistlerinde eğlence için 468hp üretecek.

Gran Turismo 7 – Aston Martin VulcanGran Turismo 7de Sürmek İsteyeceğimiz Arabalar

Aston Martin, 2016 Vulcan ile pist odaklı bir hiper otomobil üretti. Vulcan, Aston Martin’in önceki hiper arabası One-77’nin iyileştirmelerine ve öğrendiklerine dayanmaktadır. Aston Martin Vulcan sadece 7.0L doğal emişli V12 yarar sağlayan, son derece hafif hale tam karbon fiber monokok ile kaplanmıştır. Bu canavar, bu seviyede neredeyse 799 hp güç üretebiliyor. Ancak, ne olursa olsun kullanması en heyecan verici otomobillerden biri olacak.

Gran Turismo 7 – Lamborghini Countach 25th Anniversary

Countach, tartışmasız en ikonik Lamborghini modelidir. Countach’ın stili onu kendi başına bir lige yerleştirdi. Gran Turismo 7, bu klasik Lamborghini’yi 25. Yıldönümü Sürümü formunu da oyunun içerisine ekleyecek. Gran Turismo 7, 4 Mart 2022’de satışa sunulacak. Son derece efsane araba modellerine sahip olacak oyun, birbirinden eğlenceli pistleri sayesinde kullanıcılara en üst düzey sürüş zevkini vermeyi amaçlıyor. Bizim size önerdiğimiz modelleri ve “Gran Turismo 7’de Sürmek İsteyeceğimiz Arabalar” adlı içeriğimizde söyledik. Birçok farklı modelin bulunacağı Gran Turismo 7, araba severleri etkileyen en iyi araba yarışı, simülasyon oyunlarından biridir. Benzersiz seçeneği ile rakipsiz derecede farklı modelleri sunabilen Gran Turismo 7, 2022 yılında herkesin oynaması veya denemesi gereken bir araba yarış simülasyonudur.

İkinci El Araç İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here