2021 Mercedes AMG GT İncelemesi

2021 Mercedes AMG GT, şüphesiz Porsche’nin en büyük rakiplerinden biridir. Martı kanadı kapıları olmadan yapılan, ancak ağırlığı düşürülen, performansı artırılan ve hala SLS’e benzemeye devam eden model olarak yenilendi.

Satın alabileceğiniz en pahalı ve en güçlü Mercedes’lerden biridir. Mercedes ayrıca, Nurburgring’in bir turunda dünyanın en hızlı üretim otomobili olma şerefiyle birlikte gelen 720bhp GT Black Serisini de tanıttı. Müşteriler için belki de en iyi seçenek 549bhp GT C Roadster’dır. Normal modelden daha hızlı ve daha çevik ve ilgi çekici bir spor arabadır.

2021 Mercedes AMG GT 0 100

2021 Mercedes AMG GT’nin teknik özelliklerine bir kez bakmak, sizi sürüş deneyimi konusunda heyecanlandırmak için yeterlidir. İkiz turboşarjlı, yedi vitesli çift kavramalı şanzımanlı, çok bağlantılı süspansiyonlu ve alçak ağırlık merkezine sahip tamamen yeni 4.0 litrelik V8, en iyi spor otomobil bileşenlerinin hepsine sahip olduğunu gösteriyor.

Arabanın altında oturuyorsunuz hissiyatı ve sürüş pozisyonu iyi, ancak görüşe büyük bir kaput çıkıntısı hakim. Daha iyi ağırlık dağılımı ve daha düşük bir ağırlık merkezi için motor ön aksın arkasına monte edilmiştir. Sonuç olarak, araba önceki AMG modellerinden daha keskin ve çok kararlı.

2021 Mercedes AMG GT Sarı

Gövde kontrolü mükemmeldir ve güçlü bir önden motorlu arkadan çekişli araç için tutuş sansasyoneldir. Arka uç hızlanma altında gerçekten sabit ve AMG GT inanılmaz derecede dengeli hissediyor.

AMG GT Motor seçenekleri, 0-60 hızlanma ve en yüksek hız

2021 Mercedes AMG GT İncelemesi

Marş düğmesine basınca 516bhp 4,0 litrelik V8 hayat buluyor. Gürültüsü bağımlılık yaratıyor; özellikle de spor egzozu etkinleştirildiğinde. Hızlanmaya gelince, standart model 3,8 saniyede 0-100 km / s’ye ve R Coupe  3,6 saniyede ulaşıyor. En yüksek hız sırasıyla 194 mil / saat ve 198 mil / saattir.  Çift kavramalı şanzıman sorunsuz bir şekilde vites değiştiriyor ve yavaşlarken egzozdan gelen patlamalar hoş bir hissiyat yaratıyor. Bu sesler GT C ve R modellerinde daha da belirgindir.

Mercedes-AMG GT, eski SLS Gullwing modelinin izinden gidiyor.  Tasarım, Mercedes’in 1950’lerden ve daha önceki ünlü spor modellerine kadar oluşan bir karışımı andırıyor.

Tüm Mercedes içeriklerimizi okumak için tıklayın.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here