Ferrari GTC4 Lusso İncelemesi

Ferrari GTC4 Lusso, ünlü İtalyan markanın, FF modelinin yerine geçti. Formül aynı kaldı, bu nedenle GTC4, FF gibi dört koltuğun yanı sıra uzun bir gövdeye ve etkileyici bir tasarım şekline sahiptir. Bununla birlikte, kaputun altında artık iki motor seçeneği var: Atmosferik bir V12 veya turboşarjlı bir V8. 12 silindirli araba dört tekerlekten çekişe sahip, ancak V8 versiyonu arkadan çekişlidir.

Bir dizi motor seçeneği sunmasına rağmen, GTC4 Lusso sadece tek bir gövde seçeneği ile geliyor. 8 ve 12 silindirli otomobiller arasındaki görsel farklılıkları tespit etmek oldukça zor. FF’den GTC4 Lusso’ya geçişte Ferrari, kabini dört ayrı bölge oluşturacak şekilde yeniden tasarlarken, 10,25 inçlik büyük bir merkezi dokunmatik ekran, içeride daha yüksek teknoloji hissi veriyor.

GTC4

Ferrari GTC4 Lusso, sürmek için büyüleyici derecede iyi, ancak aynı zamanda mükemmel bir şekilde kullanışlıdır. İtalyan üretici, 2017’nin başlarında pratik gövdeye sahip ancak daha düşük emisyonlara ve iyileştirilmiş yakıt ekonomisine sahip turboşarjlı bir V8 Lusso T seçeneği de ekledi. Her ikisi de çok sayıda karakter ve burnunda meşhur şahlanan atın olduğu bir arabadan bekleyeceğiniz tüm performansı sunuyor.

GTC4 ferrari

Her iki sürüm de çok pahalıdır, ancak rakip markalar GTC4’ün sunduğu şeylerle rekabet edemez. GTC 4, her gün gerçekten kullanabileceğiniz bir Ferraridir. Ancak önceki FF modeline kıyasla yükseltilmiş iç teknolojisi ile yeni GTC4 Lusso’nun yalnızca daha konforlu ve daha yetenekli bir spor otomobil değil, aynı zamanda Ferrari’yi son teknolojiye geri getirdi.

GTC4 iç

GTC 4 Lusso Motor Seçenekleri

GTC 4 Lusso alıcıları iki motor seçeneğine sahiptir. ‘Giriş seviyesi’ Lusso T, 603bhp ile 3.9 litrelik çift turbo V8 alırken, amiral gemisi otomobil, 681bhp ile atmosferik 6,3 litrelik V12 kullanıyor. Her ikisi de inanılmaz derecede hızlı ve turbo araba bile anında gaz kelebeği tepkisi veriyor. Ancak sunulan tüm bu tork o kadar fazla ki, hızlı ilerlemek için dip gaz yapmak zorunda değilsiniz. Gaz pedalının hareket mesafesinin sadece yarısını kullanmak bile size gerçekten  bir Ferrari kullandığınızı hissettirecektir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here