Ana Sayfa İnceleme 2018 Mercedes SLC İncelemesi

2018 Mercedes SLC İncelemesi

0
1470

Mercedes SLK, doksanlı yıllarda ilk ana hard-toplu arabalardan biri olduğu için bilinir. İki koltuklu roadster sınıfında kumaş tavansız cabrio, coupe görünümlü bir roadster almak çok mantıklıdır. SLK, piyasayı kasıp kavurdu ve son yirmi yılda büyük bir satıcı oldu. Üçüncü nesil otomobil 2011’de tanıtıldı ve Audi’nin TT ve yeni Porsche 718 Boxster’ın olduğu rekabetçi bir segmentte değerini kanıtlamaya devam etti. SLK, 2016’nın başlarında SLC oldu.

Motorlar, performans ve sürüş

Mercedes SLC sürüş deneyimi, Audi TT ve Porsche 718 Boxster gibi rakiplerinin yanında geride kalıyor. Direksiyon iyi ağırlıklı ama tam ileride oldukça uyuşmuş.  Seçilebilir sürüş modları, daha canlı bir sürüş için işleri zorlaştırabilir, ancak hiçbirinde çok ilgi çekici veya eğlenceli değil.

SLC İç mekan, tasarım ve teknoloji

Mercedes SLC ,Daha büyük SL’den birçok tasarım detayı taşırken, katlanır metal hardtop sadece daha fazla incelik ve güvenlik sağlamakla kalmaz, aynı zamanda şık coupe benzeri görünüm de sunar. SLC ile eski SLK arasındaki farkları tespit etmekte zorlanacaksınız, ancak yakından bakın ve yeni bir krom ızgara ve tam LED farların yanı sıra ön ve arkada yeni tamponlar fark edeceksiniz.

SLC Pratiklik, konfor ve bagaj alanı

Mercedes SLC alnızca iki koltukla sunuluyor, ancak biraz daha fazla çok yönlülük arayan Mercedes alıcıları, dört kişilik alan sunan daha büyük C-Serisi Cabriolet seçiyorlar.

Koltuktaki ve direksiyon simidindeki hareket tuşları sayesinde sürüş konumu tamamen ayarlanabilir. Önden dış görünüm oldukça iyi, kısa kaput, burnu içeri park ederken arabayı kolayca yerleştirmenize olanak tanıyor. Ve tavan yukarıdayken arkadan görüş çok iyi olmasa da, 360 derecelik tam görüşün ücretsiz olarak sağlanması bu açığı kapatıyor.

Boyut

SLC, yolda düzgün ve kompakt hissi veriyor. 4.143 mm uzunluğunda, Audi TT Roadster ve Porsche 718 Boxster’dan daha kısa olması nedeniyle, park etmek bir BMW Z4’e göre daha kolay olduğu anlamına geliyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

HENÜZ YORUM YOK