Standart Lexus coupe’ye dayanan bu yüksek performanslı varyant, sadece Lexus RC F Sport amblemini taşıyanlardan farklıdır. Şu anda satışta olan iki yüksek performanslı F otomobilinden biridir.

Lexus GS F ile aynı kudretli 5.0 litrelik V8 motoru paylaşmaktadır. Önceki F amblemli modeller orijinal IS F’yi içerir ve tabii ki Lexus LFA süper arabası da F ekibinin himayesinde geliştirildi.

Normal Lexus RC coupe, RCF modelinin temelini oluştursa da, 2.0 litrelik ve 2.5 hibrit güç aktarma organları ile standart coupedir. Performans odaklı değildir. Lexus F modelleri, Mercedes AMG ve BMW M modellerinin süper arabalara rakip performansını üstlenmek için tasarlanmıştır.

RC F’nin sürüşü ve kullanımı da önemli şasi yükseltmeleri yapan Lexus mühendislerinin incelemesine girmesine rağmen, bu büyük ölçüde, kaputun altına doldurulmuş parlak 5.0 litrelik, atmosferik V8’den oluşmaktadır.

RC F, aktif arka spoyleri, yükseltilmiş kaput profili, LFA süper arabadan kopyalanmış bir kaput kepçesi vadır. 19 inç dövme alaşım jantları ile daha küçük modellerden ayrılıyor. İçeride yine LFA’dan kopyalanmış harika bir enstrüman setinin yanı sıra sportif, kalın çerçeveli bir direksiyon simidi vardır. Yüksek arkalıklı spor koltuklar ve daha hızlı giden çeşitli süslemeler var.

RC F Opsiyonları

Standart özellik listesi, yüksek çözünürlüklü 7 inç multimedya ekranı, uydu navigasyonlu ve geri vites kameralı 10 hoparlörlü Mark Levinson ses sistemi vardır. Yağmur algılayıcı silecekler, park sensörleri ve sekiz hava yastığı ile etkileyicidir. Ayrıca Fren Yardımı, Yokuşta Kalkış Yardımı, Denge Kontrolü ve Araç Dinamik Yönetimini içeren etkileyici bir güvenlik kitine de sahip oluyorsunuz.

Lexus RC F coupe’nin standart model ve tork vektör farkını ekleyen RC  Carbon ve ekstra bir karbon fiber tavan bulunmaktadır. Kaput ve arka spoyler de dahil olmak üzere iki versiyonu var. Stili çarpıcı ve moderndir ve kabin, Alman rakiplerinden çok farklı olan ilginç bir iç tasarımla oturmak için harika bir yerdir. Bunu bir sürü kit ve yüksek kaliteli malzemelerle birleştirdiğinizde RC F , sürücü koltuğundan oldukça mükemmel bir his sunar.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here