Son Jenerasyon Civic Hatchback Casus Kameralara Yakalandı!

Başarılı Japon otomotiv devi Honda, yıllardır üretim bandından indirmediği efsane modeli Civic için çalışılan yeni jenerasyonu geçtiğimiz sene duyurmuştu. Bu süreçte önce yeni Honda Civic’in patent görüntüleri sızdırılmıştı. Ardından sedan karoserin resmi görüntüleri marka tarafından paylaşıldı. Turuncu gövde rengi ile karşımıza çıkan yeni Civic kısa sürede gündeme oturdu. Bilindiği üzere modelin sedan karoserinin yanında hatchback karoseri de üretiliyor. Yeni Honda Civic ‘in hatchback versiyonu henüz resmi olarak paylaşılmasa da carscoops adlı site tarafından casus fotoğraflarına ulaşıldı. Kamuflajlı olarak test edilen yeni jenerasyon Civic HB’nin de yakın zamanda tanıtılması bekleniyor.

yeni honda civic hatchback 2022

Yeni Honda Civic Hatchback Coupe Benzeri Bir Tasarım Sahip!

Yeni Honda Civic’in hatcback karoserinin tasarımının coupe’ye yakın olduğunu söyleyebiliriz. Uygulanan kamuflaj sebebiyle modelin tasarım detaylarını görmek zor olsa da yeni Civic hatcback’in selefine nazaran daha büyük boyutlara sahip olması bekleniyor. Ön yüz tasarımında sedan modelden pek farklı olmayan hathback model, arka tasarımda kendine has çizgilere sahip. Yeni Civic HB’nin ön ve arka aydınlatma grubunda LED farlar kullanılmış. Ayrıca büyük inç’e sahip jantları ile oldukça sportif gözüküyor.

2022 Yılında Yollara Çıkması Bekleniyor!

Honda’nın yeni modelinin bu yıl içerisinde test sürüşlerini tamamlayarak, 2022 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor. 2021 yılı içerisinde de modelin resmi olarak tanıtılmasını bekliyoruz.

İkinci el satılık otomobil ilanları

2021 Honda Civic Manuel Vitesi Bırakıyor!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here