Volkswagen Passat Fiyatları Düşürmüyor!

0
3395
Yeni Volkswagen Passat

Yeni Volkswagen Passat fiyatları düşürmeyerek, kur oranlarının düşmesine rağmen herhangi bir indirim açıklamamış durumda. Türkiye pazarında bulunan en güçlü satış payına sahip olan modellerden biri olan Passat, bu özelliğine güvenerek fiyatları tavandan açıklamaya devam ediyor. Hiç bir modelinde şu ana kadar indirim yapmayan Alman firma garanti alıcılarına çok güveniyor. Her halükarda otomobillerinin her zaman ve her koşulda satılacağını bilen firma indirim konusunda geri adım atmaya yaklaşmıyor bile. D segment otomobil pazarının kralı konumunda olan model satış rakamları konusunda da rakiplerine ciddi farklar atmış durumda yer alıyor. Üstün teknolojik özellikleri, güvenlik donanımları ve benzersiz özellikleri ile dikkat çeken Alman otomobil, bu fiyat politikası ile iddiasını sürdürebilecek mi?

Yeni Volkswagen Passat
Volkswagen Passat

Volkswagen Passat Motor Ve Teknik Özellikler Nasıl?

Volkswagen Passat motor ve teknik özellikleri konusunda da oldukça göz dolduruyor.

  • TSI MOTOR TEKNOLOJİSİ: Turboşarjlı Kademeli Enjeksiyon “TSI” teknolojisi, turbo boşluğuna sahip olmayan, en alt devirlerde dahi devreye girebilen hafif ve etkin bir egzoz turboşarjı ile Volkswagen’in geçmiş FSI motorlarından gelen direkt benzin enjeksiyon sistemini birleştirir. Bu sayede çok daha küçük motor hacimlerinden, çok daha fazla beygir gücü (PS) ve çekiş gücü (Tork) elde edilir.
  • TDI MOTOR TEKNOLOJİSİ: Pek çok modern dizel motorda bulunan yüksek basınçlı Commonrail Dizel Enjeksiyon sistemine aynı şekilde sahip olan TDI motorda, Volkswagen mühendislerince özel olarak programlanan Elektronik Motor Kontrol Ünitesi (ECU) ve yüksek kaliteli piezzo enjektörler, ana püskürtmenin dışında birden fazla öncül ve ardıl püskürtmeler de yapabilmektedir. Sonuç: Daha sessiz ve daha düşük tüketime sahip motorlar.
  • AKTİF SİLİNDİR YÖNTEMİ ”ACT” : Aktif Silindir Yönetimi “ACT”, yolculuğunuz sırasında nispeten düşük bir motor gücüne ihtiyacınız olduğunda, sahip olduğu dört silindirden ikisini devreden çıkararak ultra düşük bir tüketim moduna geçer. Merak edilen soru; “ihtiyaç halinde” ne olacağıdır… Cevap; ortalama 11 ms içinde ilgili silindirler sarsıntısız ve hissedilmeden devreye girer şeklinde olacaktır. Bu sayede ortalama %16 daha az yakıt sarfiyatı elde edilebilmektedir.

2021 Passat Güncel Fiyat Listesi!

VOLKSWAGEN PASSAT FİYAT LİSTESİ
SEÇENEK DONANIM FİYAT
Passat 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Impression 373.000
Passat 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Business 424.300
Passat 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Elegance 512.100
Passat 1.6 TDI SCR 120 PS DSG Impression 348.600
Passat 1.6 TDI SCR 120 PS DSG Business 456.700
Passat 1.6 TDI SCR 120 PS DSG Elegance 554.400
Passat 2.0 TDI SCR 150 PS DSG Business 644.100
Passat 2.0 TDI SCR 150 PS DSG Elegance 773.400
Passat 2.0 TDI SCR 240 PS 4M DSG Elegance 878.900

 

2. El Passat İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here