Volkswagen Golf 8. nesli

Volkswagen Golf 8. Nesli İçin Sayılı Günler Kaldı

Uzun zamandır beklediğimiz Yeni Volkswagen Golf 8. nesli Türkiye’de yakın zamanda satışa sunulacak. Yeni Volkswagen Golf’ün fiyatı nasıl olacak? Türkiye’de hangi motor hacimleriyle satışa sunulacak. Bütün bu sorular için yazımızı okumaya devam edin. Volkswagen Golf 8. Nesli İçin Sayılı Günler Kaldı…

Volkswagen Golf 8: Boyutları ve Özellikleri

Yeni Volkswagen Golf 8. Nesli İçin Geri Sayım Başladı

Doğuş Otomotiv bugün Volkswagen Golf 8. nesli ile ilgili ilk resmi duyuruyu yayınladı. “Yeni golf için geri sayım başladı!” başlığı adı altında bir duyuru yapıldı. Doğuş Volkswagen yönetiminden yapılan açıklamada: “Sekizinci nesil Golf’te en başarılı Avrupalı ​​pazara sunulduğundan bu yana hala işlevsel bir otomobil ve sahip olduğu satış rakamları şimdiden Türkiye yollarında hesaplanabiliyor. ” bulunuldu.

Volkswagen Golf 8, Almanya’da KDV dahil 20.395 Euro’dan satılıyor. Bu seçenek, 1 litre 90 beygir gücü üretebilen bir benzinli motor ve bir manuel şanzıman içerir. Başlangıç ​​fiyatı böyle olursa şayet bu araçların Türkiye’deki çıplak araç fiyatı ileride 14.000 ile 15.000 Euro arasında olacak. Bu modelin gümrüksüz fiyatının 130.000 TL’nin altında ve % 50 ÖTV aralığında olmasını bekleniliyor. Bu durumda, kardeşi yeni Seat Loen modeli gibi, başlangıç ​​etiketi 230.000 TL’den biraz pahalı olacak gibi gözüküyor.

Yeni Golf 8. Neslinin Hacimleri Nasıl?

Volkswagen Golf 8, 1 litre TSI ve 1.5 litre TSI motor seçenekleriyle donatılacak ve golf; yaşam tarzı, moda ve R-line ekipman paketleri sağlayacak. Tanıtım paketinde LED farlar gibi önemli detaylar standart özelliklerden biri haline gelecek. Almanya’da donanım paketlerinin artmasıyla fiyat farkı 4.000 euro. R Line’ın liste fiyatı ise 29.145 Euro (KDV dahil). Mesajınızı aldıktan sonra Volkswagen Golf 8’in ilk versiyonunun satışa çıkmayabileceğini duydum. Böyle bir durumda% 80 ÖTV aralığında olacak ve 280.000 TL’den fiyatları başlayacak.

2. El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here