Otomotiv devi Citroën ile köklü moda ve eğlence dergisi ELLE işbirliğinden doğan Citroën C3 ELLE Türkiye’de! Citroën’in C3 modelindeki sınırlı özel serisi olan C3 ELLE, oldukça şık ve moden bir görünüme sahip. 1.2 PureTech 110 HP EAT6 motoruyla 665.000 TL’den satışa sunulacak bu araç, dikkatleri kolayca üzerine çekebilecek özellikler taşıyor. Modelin mat gümüş mavi vurguları ve kabin içindeki Alcantara yüzeylerin yanı sıra ek donanımlar da dikkat çekiyor.

ELLE Detaylarıyla Göz Alıcı Citroën Tasarımı

Citroën C3 ELLE, sınırlı özel seri olması bakımından dikkatleri üzerine çekiyor. B Segmenti’nin en konforlu ve verimli seçeneklerinin başında gelen Citroën C3’ün bu özel versiyonu, ELLE Dergisi’nin 21 Kasım 1945 tarihinde yayınlanan ilk sayısına atıfta bulunuyor. Aracın üst bölümünde yer alan “1945’ten Beri Ve Sonsuza Dek” imzası da modelin dikkat çeken noktalarının başında geliyor. Ayrıca geri görüş kamerası, anahtarsız giriş & çalıştırma, ısıtmalı ön koltuklar, gelişmiş sürüş destek sistemleri, Vector 17 inçlik alaşım jantlar, koyu renkli arka camlar, gösterge panelinin etrafında krom çerçeve ve deri direksiyon simidi C3 ELLE’de standart olarak sunuluyor.

CITROËN C3 ELLE -2

Dikkat Çekici Yeni Renk Paketi

İki ikonik Fransız marka arasındaki ortaklık, zarif ve konforlu bir araç tasarımının ortaya çıkmasını sağladı. Sürdürülebilir iş birliği kapsamında üretilen sınırlı adetteki Citroën C3 ELLE’in Türkiye satış fiyatı ise 665.000 TL olarak belirlendi. Bu yeni C3 modelinde, ELLE logosunun renklerine gönderme yapıldığı da gözden kaçmıyor. Araçlar, beyaz veya siyah olmak üzere iki tavan rengi seçeneğiyle standart olarak çift renk sunuluyor. Tavan renkleri; kum, kutup beyazı, çelik gri, platin gri veya parlak siyah gibi farklı gövde renkleriyle kombine edilebiliyor. Yeni mat gümüş mavi renk paketi ile de C3’ün çekiciliği vurgulanıyor. Metalik vurgulara sahip derin bir buzul mavisi, taze ve modern görünümüyle tüm gövde renkleriyle kusursuz uyum sağlıyor. Airbump ekleri, ızgaradaki far ekleri ve tavan etiketinin çevresini kaplayan renkli vurgular, Citroën C3 ELLE’in yeni renkleriyle uyum sağlıyor.

Bu tasarımın ortaya çıkmasında, kadınların alışkanlıkları ve günlük yaşamlarının büyük rol olnadığına dikkat çeken ELLE Licence Collection Müdürü Sandrine Gay, şu ifadeleri kullandı: “ELLE markası, 77 yıldır modaya, güzelliğe, kültüre ve yaşam tarzına özel ve benzersiz bir yaklaşım sunarak her anlamda kadınların her zaman yanında yer aldı. Bu ortaklık, Citroën ile ortak olan tüm kadınları, alışkanlıklarında ve günlük yaşamlarında destekleme felsefesinin bir parçasıdır.

Kişiselleştirilmiş Detaylar İlgi Görüyor

Üçüncü jenerasyonuyla yollarda yer alan Citroën C3, markaya özgü konfor detaylarına ek olarak kişiselleştirilebilme genişliğiyle de satış başarısını artırıyor. Bu özel versiyon, 2018’de dünya genelinde 9.000 adedin üzerinde satılan ilk sınırlı özel versiyonu izliyor. Tüm Avrupa’daki C3 müşterilerinin yaklaşık yüzde 60’ı, otomobillerini iki tonlu yani tavanı farklı renkte olan kombinasyonda tercih ediyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here