Makyajlı Isuzu D-Max MTV ve yakıt avantajları ile dikkat çekiyor.

Ticari araç dünyası her zaman kendine özgü bir devinim içindedir. Ancak son bir kaç yıldır özellikle pick-up modelleri öyle şık tasarlanıyor ki, arazi aracı sevenler ve Off-Road düşkünleri onlara bayılıyor. Isuzu’nun D-Max modeli de böyle bir tasarıma sahip.

Isuzu markası D-Max modelini öyle güzel makyajladı ki, şimdi arazi sevenler, OffRoad düşkünleri, şöyle hafta sonu ava çıksak diye heves edenler haa bir de ticari araç arayanlar ona bayılacak. Bu arada pickup modellerinin pek çok 4×4 SUV’a göre vergi konusunda ciddi avantajları var. Isuzu’nun D-Max 2017’de makyajlandı. Makyajlı Isuzu’nun D-Max’de çok şey değişti. Peki, bu otomobili avantajlı kılan özellikler neler?

Makyajlı Isuzu’nun D-Max, Türkiye pazarı için sınıfının en küçük motor hacmine sahip.

1. Son model Isuzu’nun D-Max motorda yakıt konusunda bir değişim var. Eskiden 2.5 litre olan motor hacmi şimdi 1,9 litre. Araç, yakıt tüketimi konusunda avantaj sağlıyor. Öyle ki yeni Isuzu’nun D-Max’ın motoru eskiye oranla, %7-18 oranında (kullanıma göre değişir) daha ekonomik.

isuzu d-max

2. Küçülen motor hacmi ayrıca MTV konusunda avantaj sağlıyor. MTV konusunda sağladığı avantajı çöyle özetleyebiliriz: 1.9 litrelik pick-up olarak araç, 5 yılda 10 bin TL’lik bir MTV avantajı sağlıyor.

isuzu d-max

3. Sıfır km Isuzu’nun D-Max’in garanti koşulları da etkileyici. 5 yıl 100km garanti kapsamı da çok cazip.

isuzu d-max

4.Araç için hem 6 ileri manuel hem de 6 ileri otomatik şanzıman seçeneği sunuluyor.

isuzu d-max

5. Isuzu’nun D-Max VCross Türkiye’de üretilmiyor. Yani ithal ediliyor ama markanın 4×4 ve 4×2 modelleri ülkemizde üretilecek. Dolayısıyla bu durum, Isuzu’nun D-Max Servis ağı ve yedek parça konusunda bu durum çok büyük bir avantaj.

Sıfır km Isuzu D-Max almayı düşünüyorsanız arabam.com sıfır km araç ilanlarını inceleyebilirsiniz. İlanlar içinde sıfır Isuzu D-Max ilanlarını hızlıca süzebilir, en uygun fiyatlıdan başlayarak listeleme yapabilirsiniz.

İkinci el satılık Isuzu D-Max ilanları

Isuzu D-Max: Euro NCAP testinde 5 yıldız aldı

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here