Ford marka ve modelleri hakkında güncel bilgi ve test sürüşleri, ikinci el ve sıfır Ford ilanları, Otokoç Ford marka araç ilanları arabam.com’da listeleniyor.

Ford markası, 1900’lerin başlarında Amerika’da başlayan bir özgürleşme ya da bugünkü anlamıyla modernleşme hareketinin öncüsüdür.

İnsan emeğinin, iş gücünün önemsenmediği bir çağı kapatıp, işçinin de kendine vakit ayırması gerektiği ve işçi haklarının telaffuz edildiği bir devri açan biraz da Ford üretim tesisleri olmuştur.

Henry Ford’un seri üretim bandını keşfetmesi, mesai saatlerini kısaltarak daha verimli sonuçlar almayı denemesi ve ‘herkes için otomobil’ isteği, her anlamda yeni bir devrin başlangıcıdır.

Vizyoner bir kuruluş hikayesi olan Ford Motor Company, bugün hem dünya genelinde hem de ülkemizde çok sevilen otomobiller üretiyor.

Ford marka araçlar, hemen her segmentte çok tutuluyor. İkinci el Ford piyasası her zaman canlı. Ford modelleri, sağlamlık, dayanıklılık ve satışa gelir olma özelliğiyle seviliyor.

Türkiye’de Otokoç Otomotiv ile temsil edilen Ford marka araçlar, küçük şehir içi oromobilinden, aile araçlarına, havalı prestijli oromobil segmentinden arazi aracına hemen her platformda isteklere cevap veriyor.

En çok satan Ford modelleri ise Ford Fiesta, Ford Focus odağında gelişiyor.

Ford Marka

1Ford Marka Araçların Aile’ye Özeli Ford Focus

Yeni Ford Focus, kullanıcıyı her anlamda etkileyen bir araç. Ancak onun bu donanımı çok eskilere dayanıyor.

İlk üretildiği yıllarda da kullanım, donanım ve dayanıklılık konusunda oldukça başarılı sonuçlar sunabilmişti. Ford Focus fiyatları, genellikle orta sınıf ailelerin erişebileceği bir band ile tüketiciye sunuluyor.

İkinci el Focus fiyatlarını öğrenmek için arabam.com Ford Focus ilanlarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca sıfır Focus kampanyaları için de galeriden ilanları ya da sıfır araç kategorsini ziyaret edebilirsiniz.

2Fiesta İle Neşeli Günler

Fiesta, adına yakışır bir Ford modeli. Sevimli, eğlenceli, genç ve pratik bir imajı var. Şehir içi kullanımın için mükemmel seçim. Makyajlanan Ford Fiesta hakkında detaylı bilgi almak, yeni Fiesta test sürüşü izlenimlerini öğrenmek üzere arabam.com Ford marka araç test sürüşü sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

3Ford Kuga İle Şehre Yüksekten Bakın!

2010’lu yıllar SUV araçların yılları oldu. Otomobil tasarımcıları, 2020’lere doğru bu durumum yere yapışan sportif ama ağır sedanlara doğru değişeceğini söylüyor. SUV araç, aslında arazi için tasarlanmış, arazi koşullarında ve zorlu hava şartlarında kullanılması planlanmış araç kategorisine verilen isimdir.

Ancak SUV araçlar öyle çok talep gördü ki, otomobil üreticileri, şehir içinde de kullanılabilen, yakıt tüketimini iyi optimize eden SUV araçlar üretmeye başladı.

Az yakan SUV, küçük SUV, otomatik SUV modelleri kullanıcıların odak noktası haline gelmişken Ford bu duruma kayıtsız kalmadı.

Ürettiği Kuga modeli, gerçek bir arazi aracı değil.

Ancak dört çeker olan bu araç, güçlü, sağlam ve performansı ile göz dolduruyor. Yeni Kuga hakkında detaylı bilgi için Ford Kuga test sürüşü izlenimlerini okuyabilirsiniz.

4Mustang İle Çok Havalı

Havalı olmak diye bir şey varsa bu deyimin hakkını verecek araçlardan biri kesinlikle Mustang’dır.

1970’lerden beri hayalleri süsleyen Mustang hakkında detaylı bilgiye arabam.com Mustang test sürüşü izlenimlerinde rastlayabilirsiniz.

5Ford Mondeo ve Prestij

Mondeo, iş hayatında fark yaratmak isteyenler aracıdır. Biraz da patron aracıdır. Bir Mondeo sahibi olmak prestijli bir iş sahibi olmakla eş tutulur.

Başından beri böyle bir imajın var Ford Mondeo’nun. Ford Mondeo hakkında bilgi için Mondeo test sürüşü izlenimlerini okuyabilirsiniz.

Sadece güncel modeller değil Ford Taunus gibi efsaneler de arabam.com’da.

Süreyya İzgi, bu muhteşem sağlam aracı da sizin için test etti.

Süreyya İzgi’nin bir dönemin yaşam tarzına da dokunup geşen Ford Taunus test sürüşü izlenimlerini mutlaka okuyun.

İkinci El Ford Araba Fiyatları

Ford Marka

İkinci el Ford arayışındaysanız, arabam.com ilanlarını size özel şekilde kategorize edebilirsiniz.

Dilerseniz ilgilendiğiniz araç ilanları yayınlandıkça bilgilendirilebilirsiniz de. İkinci el Fiesta, ikinci el Focus, ikinci el Mondeo gibi ilanları süzebileceğiniz arabam.com ile hayalinizdeki Ford modeline kolayca ulaşabilirsiniz.

Otokoç Ford ilanlarını görüntülemek için yine arabam.com&Otokoç ikinci el ilan sayfasını inceleyebilirsiniz.

Ford Marka

Otokoç güvencesiyle Ford marka araç satın almanın keyfini arabam.com’da sürebilirsiniz.

İkinci El Ford İlanları

Tekerinize Taş değmesin.

Ford Marka

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here