Peugeot Partner van , küçük kamyonet sektöründe en iyi seçeneklerden birisidir. 2018’de tanıtılan en son sürümü, kullanılan teknolojisi ile dikkat çekiyor. Bir tona yakın yük taşıma kapasitesine sahiptir.

Partner Van gelişmiş teknolojiye sahip

Verimli dizel motorları maliyetleri düşürmeye yardımcı olur. Ayrıca çok sayıda kullanışlı ve pratik özellikleri var. Sürüş konforu da iyileştirilirken, çeşitli trim seviyeleri, çoğu müşterilerin ihtiyaçlarına uyacak şekilde bir panelvan olduğunu gösteriyor.

Peugeot, PSA Grubunun bir parçası olduğu için, aynı teknolojiyi kullanan benzer panelvanlar bulunmaktadır. Citroen Berlingo ve Opel Combo da bir teknoloji ortaklığı vasıtası ise oluştular. Ayrıca tüm bu minibüsler aynı gövdeyi kullanıyor. Ancak tasarımcılar kısa bir kaput tasarımı oluşturdular. Böylece dört modelin hepsi farklı tasarıma sahip oldu.

Peugeot Partner van , eski Partner platformunun bir geliştirmesi sonucu oluştu. Ancak kapsamlı bir yeniden tasarım daha fazla genişletti. Ayrıca yük ağırlıklarını da artırdı. Farklı modellerin farklı yük ağırlıkları vardır. bunlar en az güçlü Partner BlueHDi 75 için 680 kg’dan Standart gövde görünümünde BlueHDi 100 için 1.009 kg’a kadar değişir. Uzun kamyonet 940-954 kg arasında değişen yüklere sahiptir.

Bagaj hacmi

Standart minibüs için kargo hacmi 3,3 metreküptür. Multi-Flex ön koltuklu minibüsler ise maksimum 3,9 metreküp. Ayrıca ön yolcu koltuğu katlandığında ve bölme kapısı açıkken ekstra 600 litre alana sahiptir. Uzun seçeneklerden olan bir panelvan seçerseniz kargo hacmi standart olarak 3,8 metreküp olur. Multi-Flex modunda ise bu 4,4 metreküptür. Crew Van, beş koltuğun tamamı yerinde 1,8 metreküptür. İki koltuk modunda ön bölme ile 3,5 metreküptür. Ayrıca arka koltuklar katlanmış ve bölme açıkken 4,0 metreküp sunuyor.

Bir aşırı yük göstergesine sahiptir. Bu, arka süspansiyonun ne kadar sıkıştırdığıyla minibüsün arkasında ne kadar ağırlık olduğunu hesaplamak için kalibre edilir. Kargo alanına monteli ekranda iki uyarı alırsınız. Biri yük kapasitesinin yüzde 80’ine kadar çıktığınızda ve diğeri izin verilen maksimum sınırı aştığınızda. Sistem aşırı yüklenmiş bir minibüsü sürmenizi engellemez. Ancak eğer polis tarafından kenara çekilirseniz ön paneldeki uyarıyı görmezden gelmek zor olacaktır.

İKİNCİ EL PARTNER VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here