Peugeot Bipper van , Partner , Expert ve Boxer’ın altında, Peugeot’nun ticari serisindeki en küçük panelvandır. Bipper van, platformunu, motorlarını ve stilinin çoğunu Citroen Nemo ve Fiat Fiorino ile paylaşıyor. Ayrıca hepsi birlikte Fiat’ın Türkiye’deki fabrikasında üretiliyor.

Bipper, herhangi bir gövde uzunluğu veya tavan yüksekliği seçeneği sunmuyor. Peugeot, beş koltuklu Bipper Tepee MPV’yi 2014 yılında seriden sessizce düşürdü. Ayrıca yalnızca bir motor seçeneği mevcut, 79 beygirlik 1.3 litrelik dizel.

Bipper donanım seçeneği oldukça geniş

Peugeot Bipper, S, SE ve Profesyonel, trim seviyelerinde biraz fazla seçenek var. Kaygan koşullarda çekişe yardımcı olmak için gücü ön tekerlekler arasında değiştiren Peugeot’nun Kavrama Kontrol sistemi seçeneği bile var.

İsteğe bağlı katlanır yolcu koltuğu ile 2,5 metreküp yük hacmi veya 2,8 metreküp sunan tek bir Bipper gövde stili vardır. Genel taşıma kapasitesini artırmanın yanı sıra, düz sele ayrıca maksimum yük uzunluğunu 1.523 mm’den 2.491 mm’ye çıkarır; bu, toplam uzunluğu yalnızca 3.864 mm olan bir minibüs için çok iyidir.

S ve SE sınıfı Tamponlarda, sürücünün arkasında bir merdiven çerçeve koruyucusu bulunur. Professional modeli, üzerinde kafes ızgarası bulunan yarı yükseklikte çelik bir bölme ile birlikte gelir. S modelinin yan kapısı yoktur, ancak hem SE hem de Profesyonel modellerde standarttır. Tüm modeller, rekabetçi olan 660 kg’lık bir yük kapasitesi sunar. Nitekim, Renault Kangoo ve Citroen Berlingo gibi Bipper’ın üstündeki bir sınıftaki minibüslerin daha hafif versiyonlarına benziyor .

Teknik özellikleri

1.3 litrelik motor dayanıklı ve güvenilir olduğunu kanıtladı. 1.3 litrelik dizel motor, Bipper’ı hızlı bir şehir içinde sürmek için yeterli olan, güçlü bir 79bhp üretir.

Bipper, minibüsün kompakt boyutuna rağmen, basit ama işlevsel bir iç mekana sahiptir.

Temel S sınıfı modelde MP3 uyumlu bir CD / radyo bulunur. SE ise, sürücü koltuğu yükseklik ayarı, bel desteği ve bir kol dayanağı ekler. SE, merkezi kilitleme ve ayrıca sürgülü bir yan kapı ile birlikte gelir. Aayrıca ayarlanabilir direksiyon ve elektrikli kapı aynalarına sahip olursunuz. Bipper, klima ve sürücünün cep telefonu için Bluetooth eller serbest kiti ile birlikte gelir.

İKİNCİ EL BİPPER VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here