Ana Sayfa Genel Esnaf Arabaları Serisi | 2020 Iveco Daily Van

Esnaf Arabaları Serisi | 2020 Iveco Daily Van

0
1751

Iveco Daily van, 2016 yılında güncellendi. İtalyan ağır ticari aracı daha ekonomik motor seçenekleri, iyileştirilmiş bir iç mekan ve eksiksiz bir güvenlik paketi ile geldi.

Iveco Daily, ayrı şasi ve gövde yapısını kullanan piyasadaki tek kamyonetten biri olmaya devam ediyor.

Iveco Daily Ağır Yük Kapasitesine Sahip

Daily, teknik özelliklere ve gövde tarzına bağlı olarak 3,3 ila 7 ton arasında yük taşıyabilir. Sprinter ise 3,5 ila 5,5 ton arasındadır.

Iveco, Fiat ve Jeep’i içeren FCA grubuna bağlıdır. Ancak temelleri benzersizdir ve başka hiçbir marka ile paylaşmaz.

Hem kabinde hem de güvenlik departmanlarında gelişmiş sürücü konforu, yakıt ekonomisi ve teknoloji sunar.

Motor yelpazesi oldukça geniş

Daily, dört silindirli büyük dizel motor seçenekleriyle güçlendirilmiştir. 116, 136 veya 156 hp’lik 2.3 litrelik seçeneklere sahiptir. Ayrıca sekiz ileri otomatik veya altı ileri manuel şanzıman seçenekleriyle sunuluyor.

160, 180 veya 210hp formatında 3.0 litrelik bir dizel motor seçeneği de vardır. Bu motor, DailyNatural Power modelinde sıkıştırılmış doğal gazla (CNG) çalışmak üzere modifiye edilmiş olarak bile mevcuttur.

Tüm panel versiyonlarında tekerlek yuvaları arasında 1,320 mm’lik bir yükleme alanı vardır. Mevcut en küçük yük alanı yaklaşık 2.600mm x 1.500mm ölçülerindedir. Ayrıca en büyüğü (en uzun dingil mesafesi ve en yüksek tavana sahip) yaklaşık 5.100mm x 1.700mm’dir. Sonuç olarak Iveco Daily, uygun yük hacimleriyle sınıfının en büyük kamyonetlerinden biridir.

Iveco Daily, ağır vasıtalar üretmek için kullanılan bir şirket tarafından mühendislik çalışmaları nedeniyle büyük bir üne sahiptir.

Şirketin HGV tarzı servis desteği konusundaki itibarı göz önüne alalım. Bir Daily sahibi olmanın ve çalıştırmanın sorunsuz bir deneyim olacağından şüphe etmemize gerek yoktur. Ayrıca mümkün olduğunca kısa bir sürede.

Daily’nin yeni elektrikli hidrolik direksiyonu, eski hidrolik sistem kadar hassas değil. Tümsekleri filtrelemek için ayarlandı. Bu nedenle özellikle otoyol hızlarında biraz belirsizlik hissettirebiliyor. Muhteşem büyüklükte bu boyuttaki bir araç için dikkat çekici derecede rahat manevra kapasitesine sahiptir.

İKİNCİ EL DAİLY İLANLARI

HENÜZ YORUM YOK