arabam.com ve sigortam.net Kurumsal Müşteriler için İş Birliği Yaptı!

0
2294
arabam.com sigortam.net trafik sigortası

Türkiye’nin ilk ve lider dijital sigorta platformu sigortam.net ile Türkiye’nin otomobil dikeyinde lider online pazar yeri arabam.com, 10 bini aşkın galerinin yararlanacağı bir iş birliğine imza attı.

arabam.com üye galerilerine özel sunulan hizmet kapsamında, müşterilerinin araçlarını Sigortam.net`te özel indirimli fiyatlarla sigortalatma ve her poliçe için özel fırsatlar yakalama imkanı sunuluyor.

Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar

  • arabam.com üye galerileri fırsatlardan yararlanabilmeleri için arabam.com panelinden Sigorta/Kasko alanındaki banner’a (görsele) tıklayarak sigortam.net’e ulaşmalıdır. Görsele tıkladıktan sonra aşağıdaki ekranda trafik veya kasko teklifinizi alabilirsiniz.
  • Trafik Sigortası iptali için noter satış sözleşmesi (NSS) ve poliçe belgesini (PDF olarak) arabambayi@sigortam.net adresine iletmelidir. Bu iki belgenin eksikliği durumda iptal işlemleriniz yapılamayacaktır.

arabam.com Galerisi Olarak Nasıl Poliçe Alırım?

arabam.com sigorta/kasko panelinde bulunan banner alanına tıklayınız. Poliçe satın alımı için size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz videoları izleyebilirsiniz:

İptal/İade Süreci Nasıl Başlatılmalıdır?

Mail olarak sigortam.net tarafına poliçenizin PDF hali ve NSS (Noter Satış Sözleşmesi ) ile iptal talebinizi iletmeniz mümkündür. Bu iki belgenin eksikliği durumda iptal işlemleriniz yapılamayacaktır.

Web Sitesinden Teklif Alırken Bazı Bayilere/Kişilere Neden Teklif Çıkmıyor?

Herhangi bir teklif çıkmaması durumunda, 0 216 229 77 64 numaralı sigortam.net çağrı merkezimizi aradığınızda satış danışmanları kendi ekranlarından yardımcı olabilir, diğer durumlarda ise sigortam.net web sitesinde gösterilen teklifler ile satış danışmanının aktaracağı teklifler aynıdır.

İade Süresinin 5 Gün Sürmesi Normal mi?

sigortam.net sigorta brokerliği şirketi olduğu için iade süreçlerinde sigorta şirketlerinin süreçlerine bağlıdır. sigortam.net’in genel prosedürü 7 gün içinde iade edilmesi yönündedir.

Sigorta Şirketi ile sigortam.net Arasında Fiyat Farkı Olabiliyor mu?

Teklifte sunulan teminatlara göre sigorta prim tutarı değişebilmektedir. Bazı durumlarda bazı sigorta şirketleri harici kampanyalar yapabilmektedir. Sigortam.net anlaşmalı sigorta şirketleriyle en iyi fiyat garantisi sunmaktadır. https://www.sigortam.net/en-iyi-fiyat-garantisi sayfasından konuyu inceleyebilir ve 0 216 229 77 64 numarasından satış danışmanlarımıza durumu aktarabilirsiniz.

Doğum Tarihi Neden İsteniyor?

Sigorta Bilgi Merkezi ve İç İşleri Bakanlığı, sigorta şirketlerinden KPS servislerini kullanırken TCKN ve doğum tarihi bilgileriyle birlikte doğrulama yapılmasını şart koşmaktadır. Dolayısıyla sigorta şirketleri, brokerler ve acenteler bu kurala uymak zorundadır.

Araçta Kredi/İpotek Olan Daini Mürtehin Poliçeler İçin Online Teklif Alınabilir mi?

Ödeme sayfasında bu durum sorgulanmaktadır. Araçta kredi veya ipotek durumunun bulunması Trafik/Kasko poliçesi yapılmasını engellememektedir.

sigortam.net

Yap-Boz Poliçelerde Günlük Belli Bir Tutar Paylaşabiliyor muyuz?

  • 1.460 TL tutarındaki trafik sigortası 2. Gün satış sebebiyle iptal edildiğinde sigorta şirketi 68 TL kesinti yaparak 1.392 TL tutarı iade eder. (1460/365*(2+15)=68)
  • 1.460 TL tutarındaki trafik sigortası 5. Gün satış sebebiyle iptal edildiğinde sigorta şirketi 80 TL kesinti yaparak 1.380 TL tutarı iade eder. (1460/365*(5+15)=80)
  • 1.460 TL tutarındaki trafik sigortası 10. Gün satış sebebiyle iptal edildiğinde sigorta şirketi 100 TL kesinti yaparak 1.360 TL tutarı iade eder. (1460/365*(10+15)=100)
  • 1.825 TL tutarındaki trafik sigortası 5. Gün satış sebebiyle iptal edildiğinde sigorta şirketi 100 TL kesinti yaparak 1.725 TL tutarı iade eder. (1825/365*(5+15)=100)
  • 1.825 TL tutarındaki trafik sigortası 10. Gün satış sebebiyle iptal edildiğinde sigorta şirketi 125 TL kesinti yaparak 1.700 TL tutarı iade eder. (1825/365*(10+15)=125)

Detaylı bilgi için https://www.sigortam.net/trafik-sigortasi-iptali-ve-geri-iadesi

Online Poliçe Alımında Trafik/Kasko ‘da Teminatlar Değiştirilebilir mi?

Trafik poliçesinde taban-tavan fiyat uygulaması olduğundan kişinin/aracın riskine ve hasar kademesine göre poliçe tutarı değişmektedir. Üstelik sigorta şirketlerinin algoritmaları farklı çalıştığından fiyat farklılıkları görülebilmektedir.

Kasko poliçesinde online teklif alırken İMM (ihtiyari mali mesuliyet)’yi değiştirebilirsiniz. Ancak diğer teminat tutarlarında bir değişiklik yapmak için Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz.

Kazanılan Opet Çekleri Ne Zaman Bayi/Galerilere İletilecek?

Şubat dönemine ilişkin kazanımlar Nisan ayı ortasında, Mart dönemine ilişkin kazanımlar Mayıs ayı ortasında ve Nisan dönemine ilişkin kazanımlar Mayıs ayı ortasında arabam.com tarafından ilgili operasyonları tamamlanması sonrasında bayi/galerilerine çekleri verecektir.

Başlangıçta Kampanyaya Ek Olarak Sunulan 50 TL Çek Nasıl Kazanılacak?

İlgili bayilerden sigortam.net web sitesi üzerinden 1 adet trafik ve 1 adet kasko poliçesi yönlendirmesi yapılması ve 30 gün boyunca iptal olmaması durumda mevcut kazanımlara ek olarak 50 TL Opet çeki verilecektir.

24 Saatlik Sigorta (yapboz ekranı) Yok, Gelecekte Olacak mı?

Maalesef sigortam.net’ de saatlik sigorta yapma gibi bir süreç yok. Yap-Boz için poliçenin yapılıp akabinde, noter satışı sonrasında, Noter Satış Sözleşmesi(NSS) ve Poliçe belgesi(PDF) ile birlikte iptal başvurusu yapılması gerekiyor.

arabam.com

Müşteri arabam.com Üye Giriş Bilgileri ile sigortam.net Üzerinde İşlem Yapılabilir mi?

arabam.com’a kayıtlı üye numarası ile sigortam.net üzerinde bir işlem yapılamamaktadır.  Veri tabanları farklı olduğu için iki şirket arasında bir bilgi paylaşımı yoktur. TCKN veya ticari müşterilerimiz için VKN ile müşteri bilgisi doğrulanabilir. arabam.com id’si ile sigortam.net web sitesi veya telefon hattı üzerinden kullanıcı eşleştirmesi yapılmamaktadır.

Sigorta Tekliflerimi Görüntüleyemiyorum Ne Yapmalıyım?

Teklif ekranında herhangi bir teklif çıkmaması durumunda 0216 229 7764 numaradan çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Araç Satın Alımından Sonra Kaç Gün İçerisinde Zorunlu Trafik Sigortası Yapılması Gerekir?

Araç satın alındıktan sonra 15 gün içerisinde ruhsat sahibinin zorunlu trafik sigortasını yaptırması gerekir.

Sigortam.net’in arabam.com Üyelerine Hizmet Veremeyeceği Durumlar Nelerdir?

arabam.com’da galerisi olsun veya olmasın herhangi bir kiralık araç sahibine teklif verilmemektedir. Taksi plakalı araçlara da kasko yapılmamaktadır.

Sigorta Hizmetinden Hemen Faydalan!

sigortam.net arabam.com

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here