Ana Sayfa Haberler Açıklama Geldi | Fabia 2021’de Geliyor

Açıklama Geldi | Fabia 2021’de Geliyor

0
1138

En çok küçük ailelerin tercih ettiği Skoda Fabia, ülkemizde de stoklarını tamamen bitirdi. 2001 yılından beri kullanıcıları tarafından kullanılan Fabia en son olarak 2018 yılında makyajlandı ve şu an piyasada bulunan kasasıdır. Araç, makyaj sonrası daha fazla rahatlık olması için kullanımda kolaylık sloganıyla üretilmişti.

Makyajlardan sonra Fabia modeli standart haline gelmişti. Bütün araba firmaları yeni modellerini tasarlayıp tanıtmaya başlayınca atak Çekyalı üreticiden geldi.Yeni Skoda Fabia için 2021’i işaret ediliyor.

Skoda CEO’su Thomas Schafer  direkt olarak yeni Skoda Fabia’nın açıklamasını yayınladı.  Bernhard Maier’in yerini alan Schafer şirketin bu denli yeni projeleri kendilerinin geleceği için önem taşıdığını belirtti. Açıklaması şöyle;
“Bizim asıl rakiplerimiz olan Koreli, Japon ve Fransız üreticilerle rekabete odaklandık” “Önümüzdeki yıl satışa sunacağımız yeni Fabia’yı da merakla bekliyorum. Mükemmel bir araç olacak ve beklentim çok yüksek” ifadelerini kullanınca bizlerinde bu yeni gelecek modeli hakkında meraklarımız sürecektir.
Skoda’nın her modelinde olduğu gibi bunda da Volkswagen dokunuşları görmemiz mümkün.(motor kapağından VW logosu çıkması gibi :)) Ama eski jenerasyonlarına göre daha ferah bir iç mekan gelecek gibi gözüküyor. Bilirsiniz , özellikle 2005 model Fabia’lar iç mekan olarak aşırı küçük durmaktadır. Her yeni modelinde bu biraz daha arttı.

Fabia Nasıl Özelliklerle Gelecek

Çek otomobil üreticisi Skoda Fabia’nınmotor hacimleri için sürekli olarak hızlı ve verimli benzinli motorları destekliyor. Enjeksiyon teknolojisi ile  tüm motorlarda ikinci bir katalitik konvertör ve yeniden tasarlanmış bir motor yönetim sistemi kullanıyor. Yeni Skoda Fabia, bizim ülkemizde  dahil olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde düşük kapasiteli benzinli motorlar satacak. Ek olarak,  gelecekte hafif hibrit seçenekleri görmek mümkündür. Vites kutusunda beş ileri veya altı ileri manuel; altı ileri veya yedi ileri otomatik seçenekleri görebiliriz.
Güvenlik kısmına geldiğimizde Scala ve Kamiq modellerinde de rastladığımız Simply Clever ile etkileyici olması beklenen aracın güvenlik sistemleri de üst düzey olarak ayarlanacak.
Bakalım bizleri yeni senede nasıl bir model karşılayacak. Fabia severler biraz daha bekleycekler…
*Resimler yeni modele ait değildir.
Sahibinden Skoda Fabia Modelleri

 

 

HENÜZ YORUM YOK