BMW’nin SUV kategorisinde en hızlı modeli olarak geçen  2020 BMW X6 M Competition yakın zamanda piyasaya sürülmüştü. İçinde bulunduğumuz salgından dolayı da tam sesini duyuramamıştı bu başyapıt. 625 beygirlik motoruyla kullanıcılara sunulan  bu araç önceki X6 M’den çok daha hızlı ve güçlü olarak gün yüzüne çıktı.
BMW her çıkardığı efsanevi modelleriyle kendinden söz ettirmeyi başarmış. Hız kesmeden de bu canavarı kullanıcıların beğenisine sundu. Yeni renk seçenekleriyle yollarda karşınıza çıkabilir.

X6 M Competition – Motor Özellikleri

Yeni BMW X6 M Competition, 4.4 litrelik V8 turbo benzinli motoru ile lanse edildi. 625 ps 616 beygir 750 nm tork güç üreten bu araç;
0-100 km/s hızlanmasını 3.8 saniye de,
0-200 km/s hızlanmasını 13.5 saniye de tamamlıyor.

8 ileri Steptronic şanzıman ile sportif bir sürüş sağlıyor.Bu aracı durdurmak o kadar kolay olmayacağı için  önlere 395 mm, arkalara ise 380 mm’lik fren diskleri konumlandırılmış.

Donanımlar

X6 M’i diğer araçlardan farklı gösteren özelliklerine baktığımızda,
önlere 21 inç, arkalara ise 22 inçlik jantlar eşlik etmiş  ve jantlara önde 295/35 ZR21, arkada ise 315/30 ZR22 ebatlı performans lastikleri eklenmiş. 2020 X6M Competition, BMW’nin en büyük Coupe-Crossover modeli olma özelliği taşıyor. Tabi böyle olunca bu araç sadece otoyola uygun oluyor. Eğer aracınızı uygun şekilde yükseltip off -road tekerleri takarakta kullanabilirsiniz.

M Performance’ın bütün özelliklerini taşıyan 2020 BMW X6 M Competition modelinde BMW’nin olmazsa olmaz xDrive dört tekerden çekiş sistemi, Aktif M Diferansiyel, M süspansiyon sistemi bu araç ile beraber de gelmekte. Bu sistemlerle beraber araç adeta kullanıcıları başka bir boyuta geçirecek

Arcın mod kısmında kişiselleştirilebilir EFFICIENT, SPORT ve SPORT PLUS modları mevcuttur.

İlave olarakta,

  • 12.3 inçlik dijital gösterge paneli ve yine aynı boyutta multimedya ekranı,
  • Ön çarpışma uyarı sistemi,
  • Şerit takip ve şeritten ayrılma uyarı sistemi,
  • Ön-arka çapraz uyarı ve arka çarpışma önleme asistanı,
  • Adaptif hız sabitleyici gibi donanımlarda BMW X6 M Competition modelinde kullanıcılarla birlikte olacak.

 

2. El BMW X6 Modelleri için Tıklayınız

 

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here